DIGI, anunț important pentru toți clienții! Ce se întâmplă cu abonamentele! Totul trebuie făcut până la 25 septembrie

de:
16 sept. 2022
DIGI, anunț important pentru toți clienții! Ce se întâmplă cu abonamentele! Totul trebuie făcut până la 25 septembrie

Clienții DIGI care au un abonament la internet trebuie să știe noutățile. Grupul RCS-RDS a anunțat ce beneficii noi vor primi aceștia, dar și ce se va întâmpla cu abonamentele până la data de 25 septembrie. 

Abonații DIGI s-au obișnuit deja cu fel de fel de oferte din putea furnizorului de internet și de televiziune. Lunar, grupul RCS-RDS încearcă să își impresioneze clienții, care aleg într-un număr din ce în ce mai mare serviciile sale. Astfel și de această dată, propunerea făcută grupul RCS-RDS pare a fi una cât se poate de atrăgătoare.

Cei de la DIGI oferă un internet mult mai rapid pentru abonații săi. Practic, este vorba despre o ofertă de upgrade a conexiunii la internet furnizată de RCS-RDS. Oferta beneficiază de o reducere de 50%, dacă este utilizată până la data de 25 septembrie, drept urmare, cei interesați mai au foarte puțin timp pentru a o accesa.

Clienții DIGI care vor să beneficieze de această ofertă trebuie să știe că vor plăti jumătate din prețul ei timp de 4 luni de zile. Oferta poate fi achiziționată fie online, fie în unul dintre magazinele DIGI.

Oferta DIGI despre care toți abonații trebuie să știe

”Dacă ești deja client de internet DIGI, a venit momentul pentru upgrade. Doar în perioada 12-25 septembrie, te bucuri de un net mai rapid și 50% reducere dacă faci upgrade la abonamentul de internet pe care îl ai!

E simplu: intră pe digi.ro, alege o variantă superioară de internet, adaugă în coș și pune voucherul „” și ai jumătate de preț, timp de 4 luni. Fă-ți upgrade acum: https://www.digi.ro/servicii/internet”, scriu cei de la DIGI pe pagina de Facebook.

Mare atenție însă pentru că nu oricine poate beneficia de această ofertă. Doar abonații care optează pentru o prelungire contractuală pe o perioadă e doi ani de zile vor putea să obțină această reducere.