DIGI RCS-RDS oferă GRATUIT acest voucher clienților! Înseamnă și reducere de 50% la factură! Ce trebuie să faceți pentru a-l primi

de:
21 mart. 2023
DIGI RCS-RDS oferă GRATUIT acest voucher clienților! Înseamnă și reducere de 50% la factură! Ce trebuie să faceți pentru a-l primi

DIGI RCS-RDS vă oferă gratuit un voucher pe care nu trebuie să îl ratați. Oferta este valabilă însă doar pentru abonații noi, așa că mai bine vă grăbiți pentru a putea beneficia de ea. 

DIGI RCS-RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie, cablu și internet din România și nu e de mirare de ce un număr din ce în ce mai mare de români aleg serviciile sale.

Gigantul în telecomunicații vine constant cu oferte, care mai de care mai avantajoase și de asemenea, spre deosebire de Orange sau Vodafone, DIGI a decis să nu majoreze prețul abonamentelor.

Din contră, iată că grupul de telecomunicații vine cu o super promoție la început de primăvară, iar o mare parte dintre români pot beneficia de ea. Și nu e prima oară când cei de la DIGI RCS-RDS încearcă să adune un număr mare de clienți prin astfel de demersuri.

Cine poate prim 50% reducere la abonamentul DIGI RCS-RDS

Și totuși ce beneficii vom avea dacă ne mutăm la DIGI RCS-RDS? Ei bine, conform ofertei, cei care se abonează online la tv sau la internet, pot beneficia de un voucher de primăvară la prima lor comandă.

Voucherul reprezintă practic o reducere de 50% în prima lună, iar oferta este valabilă doar pentru clienții noi, spune operatorul. De asemenea, abonamentul trebuie semnat pe o perioadă de doi ani de zile, iar totul poate fi făcut online, mai anunță sursa citată.

”Voucher de primăvară la prima comandă! Abonează-te online la TV, net sau mobil de la DIGI și ai 50% reducere în prima lună utilizând codul “reducere50”. Ofertă valabilă doar pentru clienții noi.

Alege pachetul recomandat și te bucuri de ce-i mai bun de la cei mai buni. Serviciile comandate sunt pe o perioadă contractuală de 24 luni. Această comandă implică o obligație de plată. După finalizarea comenzii, pe adresa de email vei primi contractele specifice serviciilor comandate”, se arată în oferta celor de la DIGI RCS-RDS.