DIGI, RCS-RDS reduce facturile la jumătate timp de 8 luni! Trebuie să îndepliniți o singură condiție. Toți clienții pot face asta

03 apr. 2023
DIGI, RCS-RDS reduce facturile la jumătate timp de 8 luni! Trebuie să îndepliniți o singură condiție. Toți clienții pot face asta

În pragul Sărbătorilor Pascale, DIGI, RCS-RDS lansează campania „Sărbătoare la portare”, prin care aduce noi motive de bucurie clienților noi și existenți, persoane fizice, venind în întâmpinarea acestora cu o ofertă atractivă la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid.

Astfel, în perioada 03 aprilie – 17 aprilie, clienții care își portează numărul în rețeaua DIGI, RCS-RDS vor beneficia de 50% reducere din valoarea facturii, timp de 8 luni, atât la contractarea tipului de abonament Nelimitat, cât și Optim 3, respectiv Optim 2.

Promoția se aplică la încheierea contractelor de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 de luni, iar abonații pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pentru achiziționarea unui telefon, în 24 de rate fixe DIGI, RCS-RDS cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. Reducerea de 50% din valoarea facturii se aplică pentru lunile contractuale 7-10, respectiv 19-22.

În funcție de numărul de abonamente Nelimitat contractate de același client, prețul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus).

Ce trebuie să facă rapid clienții complet noi

Utilizatorii care aleg abonamentul Nelimitat se vor bucura, timp de 8 luni, de un tarif promoțional de 2,5 euro/lună (TVA inclus), opțiune ce le asigură avantaje nelimitate: trafic de internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanță.

Clienții noi, care sunt interesați să achiziționeze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI.ro, campania fiind disponibilă în pagina principală, se pot adresa reprezentaților de vânzări din punctele de prezență ale companiei sau pot apela serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

Conform ultimului raport publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, DIGI este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară cu un procent de 98,8% din totalul populației României.

Totodată, DIGI își menține poziția de lider al portabilității, fiind operatorul de telecomunicații care atrage în rețeaua 4G și 5G, prin portare, cei mai mulți utilizatori la nivel național, deservind, în prezent, peste 4,9 milioane de conexiuni mobile (date disponibile la 31.12.2022).
Mai multe informații despre serviciile și ofertele companiei sunt disponibile pe DIGI.ro.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune.

Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Digi24 FM și serviciul de content Digi Online.

Tags: