Dincă a comis mai multe crime! Descoperire șoc în casa groazei: Ce au aflat anchetatorii

04 sept. 2019
Dincă a comis mai multe crime! Descoperire șoc în casa groazei: Ce au aflat anchetatorii

Descoperiri de ultimă oră în casa groazei. Anchetatorii au reușit să pună mâna pe probe extrem de importante din care reiese că Gheorghe Dincă ar fi comis mai multe crime. Este alertă la Caracal. Detaliile din cazul care a îngrozit România sunt incredibile. Este de-a dreptul șocant ce au găsit anchetatorii în butoiul în care ar fi fost arse tinerele răpite de Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au găsit peste 40 de nasturi de blugi în butoiul în care Gheorghe Dincă şi-ar fi ars victimele, ceea ce indică faptul că monstrul din Caracal a ucis mai multe persoane. Aceştia apar şi în fotografiile făcute la faţa locului. Criminaliştii iau acum în calcul faptul că Dincă ar fi ars mai multe persoane în butoi.

Ce probe au mai strâns anchetatorii

Anchetatorii au ridicat deja mii de probe, printre care şi peste 40 de nasturi de blugi. Aceştia ar fi fost găsiţi în butoiul în care criminalul susţine că le-ar fi ars pe cele două fete: Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Dar asta nu e tot. Oamenii legii au mai reușit să descopere și 40 de pete de sânge şi 21 de dinţi, dintre care şapte dinţi au fost confirmaţi a fi ai Alexandrei Măceşanu. Oamenii legii au mai trimis la analiză şapte camioane cu munţi de haine şi accesorii, anunță RomâniaTV.

Anchetă marathon la casa groazei

Anchetatorii au încheiat perchezițiile la casa groazei, acolo unde Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, două tinere pe care le-a luat la ocazie.

Criminaliștii au răscolit timp de o lună toată proprietatea lui Gheorghe Dincă. O suprafață imensă, de aproape 3.000 de metri pătrați. Fiecare palmă de pământ a fost scanată cu un aparat folosit de arheologi și geodezi.

Detectorul a indicat 37 de locuri în care structura pământului a fost răscolită și i-a obligat pe criminaliști să sape tot atâtea gropi, unele mici, însă altele cu diametrul de câțiva metri și adânci de până la 6 metri.