Divorț cu multe lacrimi! Super vedeta care a divorțat în secret după 10 ani de căsnicie. Păreau cuplul perfect

23 sept. 2022
Divorț cu multe lacrimi! Super vedeta care a divorțat în secret după 10 ani de căsnicie. Păreau cuplul perfect
Foto: Unsplash

Cuplurile nu pare să se mai înțeleagă deloc în ultima vreme și divorțurile sunt în floare. Chiar și cele mai solide relații ajung să se rupă, iar la mijloc nu se află neapărat infidelitatea. Fosta componentă a trupei ASIA, Anca Neacșu a divorțat ieri de soțul său, turcul Serkan Yaman, după zece ani de mariaj.

Artista a mers în sala de jucată pentru primul și ultimul termen. Deși decizia era luată, s-a lăsat totul cu multe lacrimi. La final, când totul s-a parafat, Anca Neacșu a izbucnit în lacrimi. Cu toate acestea, ea a găsit puterea și să dea câteva declarații jurnaliștilor care o așteptau să iasă din sala de judecată.

„E o decizie luată de comun acord. (…) Îmi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura.

De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (…) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici”, a spus Anca Neacșu pentru spynews.ro.

Despărțirea fusese anunțată deja de presă

Zvonurile despărțirii au apărut de mult timp, dar au fost negate cu vehemență. Artista a renunțat chiar și la cariera artistică pentru soțul turc, iar acum îi va fi foarte greu să revină.

„Am încercat amândoi în ultimul timp și până la urmă s-a ajuns aici. (…) Avem ceva (n.r. de împărțit), dar ne-am înțeles. Suntem în regulă. Nu cred (n.r. că ne vom împăca). Chiar am vorbit și ieri, sperăm să se închidă din prima.

Sunt un pic stresată, că nu am avut de-a face cu asemenea situații, nu am intrat niciodată într-o sală de judecată. Pot să spun că-mi tremură picioarele.”, a conchis fosta componentă a trupei ASIA.