Divorțează sau nu Ilinca Vandici de soțul său, Andrei Neacșu? Cu cine ar fi înșelat-o bărbatul. Am aflat ce s-a întâmplat de fapt între cei doi

18 apr. 2023
Divorțează sau nu Ilinca Vandici de soțul său, Andrei Neacșu? Cu cine ar fi înșelat-o bărbatul. Am aflat ce s-a întâmplat de fapt între cei doi

Ilinca Vandici nu a prea avut liniște de sărbători. Un articol i-a zguduit puternic viața personală și după o perioadă de tăcere, vedeta s-a decis să arate cum stau lucrurile între ea și soțul său, Andrei Neacșu. Vedeta Kanal D și-a petrecut Paștele la mama ei, dar nu a postat de Înviere niciun mesaj despre familie așa cum obișnuia.

Mai mult decât atât, părea că Ilinca Vandici este singură și că partenerul ei de viață lipsește din peisaj. Jurnaliștii de la Playtech.ro dezvăluiseră că aceasta ar fi fost părăsită de Andrei Neacșu, care ar fi plecat de acasă în urmă cu trei săptămâni. Mai mult decât atât a și fost arătată o fotografie în acesta trimitea inimioare altei femei.

Intrigată de articolele acuzatoare, Ilinca Vandici a ținut să răspundă tuturor prin intermediul unei postări pe InstaStory. I-a filmat pe micuțul său, dar și pe Andrei Neacșu, arătând că zvonurile divorțului sunt pure ficțiuni.

Divorțează sau nu Ilinca Vandici?

Așadar vedeta Kanal D este în continuare într-o relație stabilă cu soțul său, dar sursele VoxBiz.ro ne-au dezvăluit că într-adevăr între cei doi au existat probleme din cauza infidelității bărbatului. În trecut, prezentatoarea a spus în cadrul unui interviu că ea i-ar ierta orice lui Andrei Neacșu și că are grijă să fie femeia la care el visează.

Doar că acesta a mai fost căsătorit în trecut cu Corina Bogaciu și totul s-a terminat foarte rapid tocmai pentru că el nu putea fi fidel. Gurile rele spun că nici acum nu este cuminte, dar acceptă să rămână în căsnicie, comportându-se mai mult ca un bărbat liber.

De cealaltă parte, Ilinca Vandici acceptă toate aceste umilințe probabil de dragul confortului pe care acesta i-l oferă. Familia lui Andrei Neacșu este extrem de bogată.