Divorțează și Mihai Bobonete? Actorul din Las Fierbinți a anunțat că a vorbit deja cu soția sa: „Eu n-am putut să divorțez până acum că…”

07 dec. 2022
Divorțează și Mihai Bobonete? Actorul din Las Fierbinți a anunțat că a vorbit deja cu soția sa:

Mihai Bobonete și soția sa, Cătălina sunt împreună de 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut încă de când erau adolescenți și nu s-au despărțit niciodată. Abia după 14 ani de relație și-au oficializat relația, iar apoi au venit și copiii. Cu toate că sunt o familie frumoasă și unită, actorul din Las Fierbinți a recunoscut că mai are și derapaje.

Mereu cu zâmbetul pe buze, pregătit la orice oră să spună o glumă bună, Mihai Bobonete le-a povestit fanilor săi că a apelat la psiholog de mai multe ori pentru că nu se mai regăsea. Acesta are un program extrem de încărcat. Este unul dintre actorii de bază din Las Fierbinți, face stand up comedy, este jurat la Românii au talent și are și un podcast de succes.

Printre toate acestea, are timp și de familie. Într-o zi, însă în perioada pandemiei el și-a anunțat soția că vrea să divorțeze. Cătălina nu l-a luat în seamă prea mult și i-a replicat că nu poate pentru că suntem în lockdown și totul este închis.

De ce a vrut Mihai Bobonete să divorțeze

„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…) Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă? M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin așa și am zis: „Cătălina, eu divorțez!”. „Unde divorțezi? Nu ai voie să ieși din casă, e lockdown​. Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă” și am zis „Cătălina, lasă să treacă pandemia”, a povestit Mihai Bobonete.

Pandemia a trecut și actorul pare să-și iubească soția la fel ca în prima zi. Cât despre divorț, nici vorbă. După o viață întreagă petrecută alături de o femeie care i-a fost mereu alături, în mod cert nu ar putea să facă niciun pas greșit.