Două zodii încep o viață nouă! Luna Neagră le afectează direct. Camelia Pătrășcanu, previziuni complete

de:
26 mart. 2023
Două zodii încep o viață nouă! Luna Neagră le afectează direct. Camelia Pătrășcanu, previziuni complete

Camelia Pătrășcanu spune că două zodii vor avea parte de surprize plăcute în următoarea perioadă. Evident că lucrurile bune nu vine singure, ci pot exista și câteva neplăceri.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru finalul lunii martie. Aflați că Berbecii vor să facă lucrurile în ritmul lor, iar asta nu e deloc rău.

Vestea proastă este că nativii acestei zodii trebuie să fie atenți la bani. Deși trăiesc momente e glorie, ar fi bine să își mai facă rezerve, pentru că nu se știe ce va urma.

”Ei lucrează în ritmul lor, iar planurile pe care le conduc singuri ies mai bine. Pot fi one man show! Ei, singuri, pe scena lumii! Atenție la bani, fără cheltuieli imprudente! Pe 31 martie, să-și depășească neîncrederea”, spune astrologul.

Cât despre nativii din zodia Taur, aici avem persoane care nu vor să fie agitate de alții. Iar Luna Nouă vine în ajutorul lor cu o lecție importantă. Poate au șansa să înceapă o nouă viață având în vedere că strategiile lor au șanse să dea roade.

Zodiile influențate de Luna Nouă

”Taurii au un început frumos în viață, dar poate nu în legătură cu planurile de până acum ci în privința altor activități. Nu vor sâcâieli, bătăi de cap. Își pot face niște strategii discrete fără ca nimeni să îi vadă. În tot cazul, Luna Nouă îi învață care sunt strategiile cele mai bune de supraviețuire. Își fac tot felul de calcule, mai ales financiare”, adaugă Camelia Pătrășcanu.

Și Fecioarele sunt influențate de Luna Neagră. Acești nativi sunt nevoiți să renunțe la anumite lucruri care le fac rău. S-ar putea să îi rănească pe alții fără să își dea seama și chiar și ei să fie puși în situații dificile.

Este esențial să știe cum să comunice și de asemenea, să fie prudenți când vine vorba de relațiile cu oamenii apropiați, care mereu sunt alături de ele.

”Fecioarele au o perioadă în care se activează relația cu persoanele care le înțeleg și care le sprijină. Sunt foarte atente la acest aspect. Sunt atente la gesturile subtile. Luna Nouă le va aduce un aspect foarte important. Ele trebuie să renunțe la ceva, poate la complexe, la autocritică sau la bârfirea, criticarea unor situații sau oameni cu care trebuie să colaboreze”, mai spune astrologul Camelia Pătrășcanu.