Dovada e clară! Ce se întâmplă cu George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta nu vrea să îl ierte pe actor

de:
30 aug. 2021
Dovada e clară! Ce se întâmplă cu George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta nu vrea să îl ierte pe actor
Viviana Sposub și George Burcea au o relație amoroasă încă de când erau concurenți în Ferma

Toate semnele spuneau că George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit. Fosta asistentă tv a șters toate imaginile pe care le avea alături de iubitul său pe conturile de socializare, pe când la actorul totul a rămas intact.

Viviana Sposub ar fi fost cea supărată de atitudinea lui George Burcea care a ales să rămână la o petrecere prelungită și chiar dacă nu l-a iertat de tot, cei doi au apărut împreună, din nou.

Viviana Sposub și George Burcea, din nou împreună

Cu alte cuvinte cuplul a fost prezent la o petrecere, iar George Burcea nu a ratat ocazia să posteze o fotografie alături de mai mulți apropiați, în brațele sale fiind Viviana Sposub.

Nu știm încă dacă fotografia este una recentă sau mai veche, dar acesta pare a fi un pas pentru ca actorul să se apropie din nou de brunetă.

În ciuda fotografiei, lucrurile sunt cam la fel. Viviana Sposub nu a distribuit imaginea pe contul ei de socializare, semn că încă este supărată, sau chiar nu mai vrea să audă de actor.

Gestul care a scos-o din minți pe Viviana Sposub

După zvonurile legate de despărțirea celor doi, o sursă apropiată cuplului mărturisea că Viviana Sposub a fost cea supărată, după ce Burcea ar fi ales să stea la o petrecere până a doua zi. L-a blocat pe WhatsApp, pe telefon, iar de atunci, vedeta nu ar fi vrut să mai audă de el, deși George Burcea o căuta insistent.

Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri”, mărturiesa sursa citată pentru impact.ro.

===