Dragnea versus Klaus Iohannis! Cine era mai deștept? Puțin știu ce note avea președintele

04 sept. 2019
Dragnea versus Klaus Iohannis! Cine era mai deștept? Puțin știu ce note avea președintele

Văzând situația țării noastre, putem spune că cei care conduc România nu au prea dat pe la școală sau dacă au dat, au trecut ca rața prin apă, așcum se spune, fără să se prindă mai nimic de ei.

Așa cum ne-am obișnuit, persoane incompetente ajung în funcții vitale fără un minim efort. Cine are de suferit? Noi, populația. Deși s-ar părea că am evoluat de la Ceaușescu, dictatorul cu patru clase, lucrurile nu sunt chiar așa de roz. Mulți vor spune că nimeni nu a făcut ceea ce acesta a reușit să facă. Drept dovadă, datoria externă a României este din ce în ce mai mare, iar drumurile țării sunt pline de gropi. De autostrăzi nici nu mai vorbim.

Cine sunt repetenții și premianții României?

Președintele statului, Klaus Iohannis, le dă clasă celorlați rivali de pe scena politică. Acesta a fost un elev exemplar și a avut note doar de 10 atât în liceu cât și în timpul facultății.

”Domnul Iohannis a fost întotdeauna, în cei 4 ani, printre cei mai buni din clasă, pe vremea aceea se dădea aşa numitul examen de treaptă, pentru a trece din clasa a X-a în clasa a XI-a “, spune Hermann Gerold, directorul școlii unde a învățat Klaus Iohannis, potrivit Adevărul. Iar șeful statului a luat cea mai mare notă la acel examen.

Caius Bulea şi Vasile Pop au fost colegi de grupă cu Iohannis şi povestesc că neamţul era un student de nota 10, respectuos, cu simţul umorului şi încă de atunci era luat drept exemplu de ceilalţi. Cei doi au fost colegi de grupă cu primarul Sibiului, între anii 1979-1983, la Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. „Klaus Iohannis a parcurs-o fără efort, cu note foarte mari, fără niciun fel de probleme“, povesteşte Caius Bulea (55 de ani), în prezent director general al unei companii din  Bistriţa, conform Adevărul.

Călin Popescu Tăriceanu a avut probleme la școală!

„notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite. De exemplu în clasa aXIa, în afară de Limba Franceză unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33 şeful Senatului abia reuşea să treacă anul. În catalogul clasei a XI-a G la actualul Colegiu Sfîntul Sava, anul scolar 1968-1969 Calin Popescu Tariceanu, pe trimestrul I are media 5 la Romana, media 5 la Economie politica, media 5 la Fizica, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie si tot atât la Matematica. În trimestrul II, la Limba romana: profesoara Soroiu îi incheie media 4. Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său – media 4 și la Fizica. Ionașcu, de Istorie, e mai ,darnic” și Calin ia media 5. Media clasei a XIa e 6.18 și corigent la fizică pe vară cu 4.67, media anuală. Cele mai multe dintre mediile anuale ale celui ce-avea să devină premierul Românie și șeful Senatului sunt cuprinse între 5 și 6 – 5.00 la Matematică, 5.00 la Biologie, 5.33 la Română, 5.33 la Economie politică și 6 la Chimie. După ce își dă corigența în vară, Tăriceanu promovează în clasa a XIIa G. Apogeul îl atinge „intelectualul” Tăriceanu, în anul al doilea de facultate când rămâne REPETENT„, relatează un articol publicat de Curentul.

Liviu Dragnea este repetentul statului!

Fostul lider al PSD a intrat la facultate cu media 9,23, dar ce a urmat nu a fost deloc plăcut. Dragnea a rămas repetent un an. Acesta a urmat cursurile Facultății de Transporturi din cadrul Politehnicii București și a obținut o diplomă de licență în management și administrație publică la contestata Universitate Ecologică din București.

Mare scandal cu această universitate. Potrivit avertisment.net, acesta ar fi fabricat diplome pe bandă rulantă. De asemenea, Carmen Dan, ministrul de Interne, a studiat tot la Universitatea Ecologică.