Dragoș Bucur, dat afară de la PRO TV? Ce a făcut soția sa, celebra Dana Nălbaru. Toată lumea a rămas mască: „Nu cred că datorez vreo explicație nimănui”

17 iul. 2022
Dragoș Bucur, dat afară de la PRO TV? Ce a făcut soția sa, celebra Dana Nălbaru. Toată lumea a rămas mască:

Dragoș Bucur a fost o prezență foarte interesantă în juriul de la Românii au talent. Sezonul 12 a fost un mare succes, în principal datorită schimbărilor din show. Mihai Bobonete s-a alăturat și el producției și a asigurat voia bună. Este posibil ca la anul, însă sezonul 13 să fie din nou diferit.

Dragoș Bucur ar putea fi înlocuit în juriu, însă el rămâne în continuare prezentator la Visuri la Cheie, potrivit surselor VoxBiz.ro. Nimic nu este stabilit încă. Și în timp ce actorul merge prin țară pentru emisiunea lui, soția lui, frumoasa Dana Nălbaru, fostă membră a trupei de muzică Hi-Q s-a relansat în muzică.

Surpriza a venit în momentul în care s-a aflat ce piese a compus. Deja a filmat videoclip și nu o interesează chiar atât de mare succesul. Își dorește doar ca mesajul ei să ajungă la public. Versurile sunt despre Iisus Hristos și a simțit să se orienteze spre muzica religioasă. Și cum vocea ei este una angelică, în mod cert a ieșit ceva foarte frumos.

Mesajul Danei Nălbaru pentru români

„În vârf de munte nu te duci în fustă, știu. Am făcut o excepție, însă…. am filmat pentru un cântec pe care l-am compus acum trei luni și la care țin foarte mult. N-a fost ușor, mi-a fost foarte frig, am filmat în nori și vânt, dar cred că va ieși ceva foarte frumos… Când e gata vă arăt ce a ieșit”, a spus Dana Nălbaru pe Instagram.

„Am mai compus un cântec. Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul”, a continuat ea.