Dramă totală! Cum a fost găsită Luiza Melencu de către anchetatori (SURSE)

01 oct. 2019
Dramă totală! Cum a fost găsită Luiza Melencu de către anchetatori (SURSE)

Cazul Caracal continuă să cutremure România. Au apărut noi informații incredibile despre teribelele crime, din nou pe surse, așa cum ne-am obșnuit deja. Se pare că anchetatorii ar fi reuşit să reconstituie un schelet din oasele găsite în liziera pădurii de lângă Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă susține că ar fi aruncat rămășițele uneia din victimele sale, mai exact Luiza Melencu.

Procurorii DIICOT au amendat-o pe mama adolescentei pentru că a refuzat să i se preleveze noi probe ADN și după o amendă de 5.000 de lei și mult circ mediatic, aceasta a acceptat să se supună rigorilor legii.

Conform unor surse România Tv, anchetatorii ar fi găsit, printre rămăşitele din lizieră, şi alte fragmente osoase, inclusiv părţi din craniu. Specialiştii de la INML ar fi reuşit să reconstituie un schelet, care a fost indicat ca fiind al Luizei Melencu. Informația ridică multe semne de întrebare, mai ales că până acum procurorii au oferit multe informații contradictorii.

Ce se știe sigur

În acest caz s-a cerut și sprijinul FBI, care ar urma să analizeze mostrele ADN, dar și să trimită un profiler care să-i descifreze mintea lui Gheorghe Dincă.

Specialiştii susţin că aceste reconstituiri sunt foarte importante. Prin reconstituirea scheletului, se poate determina talia persoanei, constituția persoanei, chiar și cauza decesului. Până acum știm că persoana ucisă este o tânără cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, care s-ar potrivi cu profilul Luizei. Știm sigur că oasele din pădure nu aparțin Alexandrei Măceșanu.