Dublă eliminare la Survivor România chiar astăzi. Mihai Zmărăndescu dat afară cu scandal. Cine pleacă alături de el

28 mart. 2023
Dublă eliminare la Survivor România chiar astăzi. Mihai Zmărăndescu dat afară cu scandal. Cine pleacă alături de el

Chiar înainte de marea unificare de la Survivor România, un Faimos și o Faimoasă părăsesc show-ul. A fost o surpriză mare când prezentatorul Daniel Pavel a rostit numele Mihai Zmărăndescu pentru eliminare. Imaginile au fost deja difuzate și pe Voyo, dar Viperele Vesele a făcut publice toate detaliile încă de dinainte.

Faimoșii vor câștiga jocul pentru recompensă, dar îl vor pierde pe cel pentru imunitate, așa că vor fi nevoiți să facă nominalizări din propria echipă. Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie au câștigat colanele pentru imunitatea individuală, iar ei doi îi vor propune pe Mihai Zmărăndescu, respectiv Remus Boroiu să plece acasă.

Carmen Grebenișan va fi nominalizarea colectivă a echipei, dar cel care va pleca acasă va fi Mihai Zmărăndescu, care și-a numit colegii șerpi și a ales să-și ia rămas bun doar de la Războinici la plecare.

Mihai Zmărăndescu, dezamăgit și scârbit de colegii Faimoși de la Survivor România

„Foarte bine, ce pot să zic. Eu plec dintre acești șerpi. Mulțumesc, Războinici, ați fost mai oameni decât oamenii din echipa asta. Odată ce am ales să fiu tată, cred că am dat dovadă de suficientă maturitate. Aici am observat că mulți aleargă după premiul cel mare și o să realizeze că poți să ai toți banii din lume, dar coloana vertebrală rămâne cea mai importantă”, a spus și Mihai Zmărăndescu, extrem de dezamăgit de toată situația.

Alături de el va pleca și Ada Dumitru, care a fost de multe ori propusă pentru eliminare, dar salvată de fiecare dată de public. De data aceasta, cei care i-au semnat plecarea au fost medicii. Ea va părăsi show-ul împreună cu fiul lui Cătălin Zmărăndescu din cauza problemelor medicale.

Cu toate că și-ar fi dorit enorm să continue competiția, organismul ei a cedat și producătorii au considerat că este mai bine ca ea să se refacă acasă.