După ani de tăcere, Smiley a dat cărțile pe față. Ce i-a transmis lui Alex Velea

de:
27 iul. 2021
După ani de tăcere, Smiley a dat cărțile pe față. Ce i-a transmis lui Alex Velea
Smiley

Smiley și Alex Velea și-au început cariera muzicală împreună, însă de ani de zilei, cei doi artiști nu și-au mai vorbit. Acum, după ani de zile Smiley a dat cărțile pe față, iar momentul a fost de-a dreptul deosebit. 

Alex Velea a cerut-o recent în căsătorie pe Antonia. Chiar dacă au împreună doi copii și sunt împreună de opt ani de zile, momentul s-a lăsat greu așteptat însă a fost spre deliciul fanilor celor doi artiști.

Cum a reacționat Smiley

Antonia a acceptat imediat cererea în căsătorie, iar inelul pe care Velea i l-a oferit este unul impresionant. ”A zis DA! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte”, a notat Alex Velea în mediul online. 

Printre vedetele care i-au felicitat pe cei doi s-a numărat și Smiley. Deși cei doi nu își mai vorbesc de zile, prietenul lui Alex Velea nu s-a putut abține să nu îl felicite pe artist. ”Dragoste și bucurie”, le-a urat Smiley lui Alex Velea și Antoniei. 

Motivul pentru care Alex Velea nu a mai vorbit cu Smiley 

Și-au început cariera împreună, dar drumul lor s-a destrămat. Smiley și Alex Velea s-au îndepărtat mult în ultimii ani, iar surse din anturajul celor doi povestesc că decizia ar fi fost a lui Alex Velea.

Smiley nu este singurul, căci soțul Antoniei a ales să rupă legătura cu toți cei din gașca vechea. Nu a fost vorba de nicio ceartă, ci doar de o evitarea reciprocă, care în final a fost definitivă.

”Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon. Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley, deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață”, au spus sursele, pentru stiridinlume.ro.