După demisia lui Florin Călinescu, PRO TV mai dă afară o super vedetă! Oficialii au anunțat că-i opresc emisiune

28 iul. 2021
După demisia lui Florin Călinescu, PRO TV mai dă afară o super vedetă! Oficialii au anunțat că-i opresc emisiune

La PRO TV se pare că s-a început deja curățenia de toamnă. Noile condiții impuse de management nu sunt pe placul vedetelor, care colaborează de ani buni cu postul de televiziune. Unul dintre cele mai vechi nume ale postului este Oana Cuzino. Doar că după aproape 20 de ani, aceasta a rămas fără contract.

Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă, transmit oficialii postului.

Motivul pentru care s-a oprit colaborarea cu Oana Cuzino

De-a lungul timpului, emisiunea prezentată de Oana Cuzino a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale, au mai spus cei de la PRO TV.

Oana Cuzino este de profesie medic și are și un proiect personal, un site cu subiecte medicale, care merge foarte și care este extrem de apreciat. Noul contract nu a mai mulțumit-o pe aceasta, astfel că cei de la PRO TV au sistat colaborarea.

Detalii mai puțin știute despre Oana Cuzino

Oana Cuznino a fost mulți ani și cercetător științific, pentru că marea ei pasiune era studierea aspectelor epidemiologice ale procesului de îmbătrânire. Ea a participat la numeroase studii naționale și internaționale din cadrul Laboratorului de Gerontologie Socială, INGG Ana Aslan.

Și astăzi, vedeta își continuă activitatea medicală și de cercetare și studiază intens tot ce ține de medicina antiaging și prevenirea îmbătrânirii fiziologice și patologice.

Începând cu anul 2002, ea s-a angajat și la Pro Tv ca realizatoral emisiunii „Ce se intamplă, doctore?”.  Oana Cuzino a fost căsătorită între anii 2002-2014 cu Yoav Stern și împreună cu acesta are o fiică superbă, care a împlinit recent 18 ani.