După Mihai Bendeac, Nicoleta Luciu amenință Antena 1! Vedeta a făcut public detalii rușinoase. Conducerea postului este vizată

15 mart. 2023
După Mihai Bendeac, Nicoleta Luciu amenință Antena 1! Vedeta a făcut public detalii rușinoase. Conducerea postului este vizată

După o lungă perioadă de pauză, Nicoleta Luciu s-a decis să revină în televiziune și a semnat un contract foarte generos cu Antena 1. Aceasta spera că va primi o emisiune și că va fi în prima plan cât mai mult. Doar că aparițiile ei s-au rezumat la câteva invitații în emisiuni precum iUmor sau Prețul cel bun.

Nicoleta Luciu se gândea probabil că după demisia Ginei Pistol ar putea primi postul de prezentatoare la Chefi la Cuțite. Doar că nici vorbă de așa ceva. Producătoarea Mona Segall a ales-o din nou pe Irina Fodor pentru acest job.

Conform surselor VoxBiz.ro, Nicoleta Luciu ar fi ajuns la capătul răbdării și este pregătită să pună tunurile pe Antena 1. Aceasta a dat o declarație pentru CanCan.ro, care pare a fi mai degrabă un avertisment pentru conducerea postului.

Nicoleta Luciu, iritată la maxim de Antena 1

„Respect clauzele din contract, nu pot da niciun fel de declarații, nu am voie șase luni de la ultima apariție. Nu am nicio emisiune momentan, încă aștept”, a spus vedeta pentru CANCAN.ro.

Și Mihai Bendeac a ales să pună punct colaborării cu Antena 1 și a semnat deja cu PRO TV. Acesta a fost nemulțumit de modul în care s-au comportat producătorii iUmor cu el și după un conflict puternic cu Cheloo a ales să nu se mai prezinte deloc la emisiune.

Nici el nu are voie să dea declarații timp de șase luni de la ultima apariția, la fel ca și Nicoleta Luciu, care ratează alte contracte care ar fi putut să o scoată în evidență din cauza celui semnat cu Antena 1. Chiar dacă primește bani, ea este nemulțumită că nu avansează în carieră, deși era pregătită să revină în televiziune.