După succesul cu Asia Express, Mihai Petre revine în televiziune! Cu cine a semnat și pentru ce super emisiune

17 mart. 2023
După succesul cu Asia Express, Mihai Petre revine în televiziune! Cu cine a semnat și pentru ce super emisiune

Mihai Petre a câștigat ultimul sezon Asia Express, devenit America Express acum, împreună cu soția sa, Elwira Petre. Cei doi au acceptat propunerea producătoarei Mona Segall într-un moment de disperare. Pandemia le-a cauzat o mare gaură în buget și nimic nu părea să mai funcționeze pentru ei.

Mihai Petre pierduse și contractul de la Românii au talent și cu toate că anunțase în presă că este deschis la o colaborare cu altă televiziune, ofertele nu au venit pentru el, cu excepția celei pentru Asia Express.

Chiar dacă le-a fost foarte greu, Mihai Petre și Elwira Petre au depus toate eforturile pentru a câștiga și s-au dovedit a fi mult mai competitivi decât se aștepta toată lumea. De altfel, au și câștigat la final în fața simpaticilor Emi și Cuza, pe locul 3 clasându-se surorile Lidia și Estera Buble, care s-au simțit nedreptățite de producători.

Cu cine a semnat Mihai Petre

Mihai Petre și Elwira Petre au mai primit apoi de la Antena 1 un contract pentru emisiunea de dans pe gheață, Dancing on Ice: Vis în doi, un contract ca jurați, însă sezonul 2 nu a mai existat din cauza lipsei de audiență.

Acum Mihai Petre revine și conform celor de la CanCan, el a semnat tot cu Antena 1 și tot pentru un post de jurat, dar în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Va fi interesant de văzut pe ce domeniu se va pronunța. El este de profesie coregraf și dansator, dar în momentul de față, Andreea Bălan este cea care notează acest capitol ca jurat al show-ului încă de la debut.

Elwira Petre nu a mai prins un alt proiect TV, însă împreună cu soțul său mai susține un podcast pentru Radio ZU. În rest, se ocupă intens de școala de dans, dar și de cele două fetițe ale lor.