El a fost complicele lui Gheorghe Dincă! Dovada care aruncă în aer cazul Caracal: Procurorii, în alertă

07 sept. 2019
El a fost complicele lui Gheorghe Dincă! Dovada care aruncă în aer cazul Caracal: Procurorii, în alertă

Acesta a fost complicele monstrului Gheorghe Dincă! S-a aflat totul! Iată dovada care aruncă în aer pur și simplu cazul Caracal. Procurorii sunt în alertă și cercetează pista care le poate oferi mai multe date importante în anchetă.

Complicele lui Dincă a fost descoperit. Dovezile se află chiar pe corpul acestuia. Este o nouă pistă pe care anchetatorii au intrat pentru a rezolva acest caz.

Ce s-a descoperit pe corpul bărbatului

Bărbatul suspectat de procurori a fi complicele monstrului din Caracal a fost descoperit cu arsuri pe mâini. Acesta a și fost menționat în declarația de vineri a procurorului-șef DIICOT. Bărbatul a dormit multă vreme în casa ororilor din Caracal.

Mâinile sale cu urme clare de arsuri produse de foc au atras atenția reporterilor încă din primele zile de investigație ale cazului. „Dormeam sub un șopron. Aveam un pat și dormeam acolo. (…) Am fost la el joi, am bătut cu o piatră în poartă că el nu prea auzea. A răspuns și a venit la poartă și l-am întrebat daca strangem fânul. El a zis să mă duc să-mi iau mâncarea de la cantina socială și să-l caut vineri, după ora 4.00”, a spus bărbatul, conform Antena 1.

Acesta neagă însă că arsurile ar fi de la foc. Spune că de la soare este ars pe mâini.

 

Cine este bărbatul

Procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat vineri că s-au dispus expertize genetice în privința unei persoane din anturajul lui Gheorghe Dincă.

Este vorba despre un bărbat pe nume Ștefan Risipiceanu. Potrivit lui Felix Bănilă, în acest dosar a fost extinsă urmărirea penală și pe numele soției monstrului din Caracal, Elena Dincă.

Familia Luizei Melencu este cea care a depus o plângere care o vizează pe soția lui Gheorghe Dincă. „Tot în 7 august 2019, s-a dispus specialiștilor din Institutul Național de Criminalistică stabilirea profilului genetic al unei persoane din anturajul inculpatului, Risipiceanu Ștefan, și compararea profilului genetic determinat al acestuia, precum și a profilelor genetice ale inculpatului și victimelor cu profilele genetice rezultate din examinarea firelor de păr, a urmelor de contact și a mai multor obiecte purtătoare de urme, ridicate din casa și autoturismul inculpatului” a spus Felix Bănilă.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, violat, sechestrat, dar și ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Acum, anchetatorii încearcă să vadă dacă Dincă arm ai fi violat sau ucis și alte tinere.