Elena Ionescu spune adevărul despre Elena Marin de la Survivor România: „Nu cred că m-ați văzut să mă victimizez”

19 mart. 2021
Elena Ionescu spune adevărul despre Elena Marin de la Survivor România:

Elena Ionescu este prima câștigătoare de la Survivor România. Aceasta a fost preferata publicului din Sezonul 1 și în ciuda faptului că toți colegii ei au votat-o și au încercat să o elimine încă din primele săptămâni, publicul a salvat-o de fiecare dat-o și a condus-o spre victorie. Fosta solistă a trupei Mandinga a primit cele mai multe voturi și s-a impus în fața lui Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp.

Ca și Elena Marin, și Elena Ionescu a fost tot rezervă inițial în competiție. Ea practic a înlocuit o altă vedetă, care nu a mai putut face deplasarea în Republica Dominicană. La acel moment, nimeni nu s-ar fi gândit că va ajunge atât de departe. Artista a fost protagonista a numeroase conflicte, iar ceilalți Faimoși din echipă au vorbit foarte urât despre ea, dar nu au reușit să convingă publicul să nu o mai susțină.

Pentru că și Elena Marin a fost în mijlocul unor dezabateri aprige și s-a certat foarte tare cu Zannidache și Sebastian Chitoșcă, mulți au asemănat-o cu câștigătoarea primei ediții. În plus, mare parte din fani sunt de părere că aceasta copiază atitudinea Elenei Ionescu din prima ediție, ceea ce nu pare să fie pe placul artistei, care a atacat-o elegant.

Ce părere are Elena Ionescu despre Elena Marin

„Faptul că ne cheamă Elena pe amândouă și suntem sportive, adică practică și ea dansul, avem mici asemănări. Ca și comportament, ca și strategie suntem complet diferite. Nu cred că m-ați văzut să mă victimizez, să plâng în acest show. Am dat ce-am putut, cât am putut, n-am creat bisericuțe, nu am fost de partea nimănui decât cu dreptatea. Despre ea am o părere ok. Din ce am văzut aduce puncte, ceea ce e foarte bine, însă nu știu cât de bine stă pe partea de social.

Nu mă regăsesc în comportamentul ei. Mă regăsesc în anumite lucruri pe care echipa ei a încercat să le abordeze cu ea. Acum, nu mai avem nicio treabă. Faptul că toată echipa dă și în ea, este pentru că și ea e de partea unor persoane care nu aduc puncte pentru echipă. Echipa asta chiar dacă e mai echilibrată față de anul trecut, când războinicii erau foarte puternici, nu este unită., au ocazia să fie mai uniți, însă fiecare e foarte individualist”, a spus Elena Ionescu pentru Fanatik.

Elena Marin la Survivor România

Participarea la Survivor România a ajutat-o mult în carieră pe Elena Ionescu. Aceasta a fost cooptată apoi de cei de la Antena Stars în mai multe proiecte de televiziune. În plus, piesele ei au început să se bucure de mai multă promovare și succes. Chiar în perioada următoare se pregătește de lansarea unei noi melodii în colaborare cu Tom Boxer.