Elena Merișoreanu, internată în stare gravă în spital. Ultimele noutăți despre starea ei de sănătate

19 sept. 2021
Elena Merișoreanu, internată în stare gravă în spital. Ultimele noutăți despre starea ei de sănătate

Elena Merișoreanu a fost internată ieri seară la Insititul Matei Balș din Capitală, după ce fiica sa i-a efectuat un test și a descoperit că are coronavirus. Cântăreața a crezut că este doar răcită, dar starea ei a început să se agraveze la o oră la alta, astfel că familia a chemat salvarea.

Artista se afla în stare destul de gravă când a ajuns la spital, dar medicii au stabilizat-o. Ea a mai suferit o intervenție chirurgicală în vară din cauza problemelor cu coclecistul, fierea.

Acum Elena Merișoreanu se simte mai bine, dar este sub supravehere medicală. Aceasta a vorbit cu reporterii Antena 3 despre starea ei de sănătate. Cântăreața era vaccinată cu schema completă și nu a luat în calcul că ar putea avea COVID-19.

Elena Merișoreanu, mărturii de pe patul de spital

„Sunt aşa şi aşa, cred că urmează perfuzia în curând. Mi-a făcut toate investigaţiile aici, la Matei Balş, am ieşit pozitivă, deşi am făcut amândouă dozele de vaccin Pfizer şi antigripalul”, a spus duminică Elena Merişoreanu, în exclusivitate, la Antena 3.

„Colectivul de aici e nemaipomenit. Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine. Nu sunt la Terapie Intensivă, sunt pe salon. Am avut şi o răceală. (…) febră nu am avut, am avut un pic de ameţeală, dureri de cap, tuse. Ieri toată ziua nu am avut gust deloc la mâmncare, nici miros şi am chemat Salvarea aseară, m-a adus aici.

Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e”, a continuat artista Elena Merişoreanu, de pe patul de spital.