Elena Udrea, tupeu fără margini! Ce a declarat despre premierul Florin Cîțu

18 aug. 2021
Elena Udrea, tupeu fără margini! Ce a declarat despre premierul Florin Cîțu
Elena Udrea

Elena Udrea a fost cândva cea mai puternică femeie din România. Aceasta avea o mare influență asupra președintelui de atunci, Traian Băsescu ceea ce însemna că poate controla extrem de multe. Astfel s-a ajuns ca aceasta să dețină o avere colosală și să trăiască în continuare într-un lux suprem, deși a fost măcinată de dosare.

Elena Udrea a primit o condamnare de opt ani de închisoare cu executare în dosarul finanțării campaniei electorale din anul 2009 și încă nu s-a finalizat dosarul Hidroelectrica, unde a primit șpagă 3,8 milioane de dolari plus publicațiile Capital și Evenimentul Zilei, pe care apoi i le-a dat lui Dan Andronic cu scopul de a le folosi ca instrumente politice.

Ce spune Elena Udrea despre Florin Cîțu

Deși Elena Udrea are multe probleme penale și morale, ea nu se sfiiește să comenteze cu privire la orice. De exemplu a fost întrebată de Cozmin Gușă, analistul care a greșit toate previziunile, ce părere are despre situația actuală a lui Florin Cîțu.

„Sunt de parare ca nu este atat de grav faptul ca a condus sub influenta alcoolului acum nu stiu cati ani in urma, cat minciuna, lipsa de asumare si demagogia. Pe vremea cand nu era premier, imi amintesc postari ale domnului Cîțu pe facebook in care cu limbajul unui tanar politician care acum s-a inscris intr-un partid nu isi respecta adversarii. Stergea pe jos cu Dragnea si asa mai departe.

Uite că toate acele principii dânsul le calca in picioare pentru ca dintr-o data penalii pot fi in functii publice, uite ca nu mai conteaza o condamnare, daca ai mintit. Tot ce a sustinut domul Cîțu, PNL, partenerii de coalitie, toate principiile acelea pe care le-au afisat, astazi le calcă în picioare pentru că e mai important sa ramai premier decat sa fii consecvent. Nu am nimic cu ce a facut dl Citu in tinerete, se putea intampla oricui, dar arata ca este demagog”, a spus Udrea, marți, la GoldFM.