Emisiunea cu care PRO TV se așteaptă să dea marea lovitură! Va deveni un fenomen național. Cine o va prezenta

26 aug. 2021
Emisiunea cu care PRO TV se așteaptă să dea marea lovitură! Va deveni un fenomen național. Cine o va prezenta

PRO TV este lider de piață încă de la înființate și chiar dacă mulți angajați au migrat spre Antena 1, postul din Pache Protopopescu continuă să fie cea mai populară și credibilă televiziune din România. Pe 25 august a fost prezentată noua grilă de programe, care vor fi lansate în această toamnă.

O nouă producție se așteaptă să devină un fenomen național. Este vorba despre show-ul de talente Super Star, care în Statele Unite ale Americii se numește American Idol. Emisiunea se bucură de un succes enorm în foarte multe țări iar, directorul de programe al PRO TV, bulgarul Antonii Mangov se așteaptă ca și în România să înregistreze audiențe record. „Este cea mai tare producție din lume”, a spus acesta.

De ce va fi Super Star un fenomen național

Show-ul va fi prezentat de inegalabilul Pavel Bartoș, care va fi gazdă și pentru Masked Singer România, dar va continua și cu Românii au talent. Actorul s-a dovedit a fi de-a lungul timpului cel mai iubit prezentator din trust, astfel că a fost preferat de șefii postului pentru majoritatea producțiilor de top.

Super Star este un show muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale. Va fi difuzat, în fiecare vineri, de la ora 20:30, și sâmbăta, de la ora 20:00, începând cu 10 septembrie. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat. Toți cei care au crezut că își pot transforma idolii în fani și-au găsit locul în etapa preselecțiilor, însă unul singur va reuși să ajungă până în final și să devină următorul SuperStar al României.

Mihaela Rădulescu, captivată de măști

Și Masked Singer speră ca a doua ediție să fie lider de piață cu toate episoadele. În prima nu s-a întâmplat așa, chiar dacă cifrele au fost destul de bune. Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan sunt numele noi din juriu, iar Jorge a fost înlocuit de Pavel Bartoș în postura de prezentator. Masked Singer va debuta pe 9 septembrie și va rula în fiecare joi, de la 21.30.

Mihaela Rădulescu a declarat că este un show extraordinar și că pe ea a cucerit-o complet. A povestit că devenise o adevărată obsesie pentru ea să descopere cine se află în spatele măștilor, iar surprizele au fost unele colosale.