Emma Răducanu scrie din nou istorie! Ce super premiu au urma să primească în scurt timp. Nicio tenismenă nu a mai reușit așa ceva

15 sept. 2021
Emma Răducanu scrie din nou istorie! Ce super premiu au urma să primească în scurt timp. Nicio tenismenă nu a mai reușit așa ceva

La 18 ani, Emma Răducanu trăiește un vis. A impresionat la Wimbledon, unde s-a oprit în optimi din cauza unei accidentări și s-a încununat cu succes la US Open, unde a și câștigat marele trofeu. Acum britanica pe jumătate româncă este pe punctul să scrie din nou istorie.

Emma Răducanu este favorita caselor de pariuri în ceea ce privește desemnarea personalității sportive a anului, premiu oferit de BBC. Ar fi prima tenismenă din această țară care ar primi prestigioasa distincție.

Aceasta trebuie să învingă nume sonore cum sunt Lewis Hamilton, Raheem Sterling, Anthony Joshua, Tyson Fury, Joe Root, Laura Kenny, Sarah Storey, Mark Cavendish, Jason Kenny, Adam Peaty, Tom Daley și Max Whitlock.

Emma Răducanu, favorita tuturor

Emma Răducanu este și favorita agențiilor de publicitate. Impresarul său este cel care a făcut-o pe Maria Sharapova să încaseze peste 320 de milioane de dolari din afara tenisului, așa că și britanica are rezervat un viitor strălucit.

Ea deja este în lumina reflectoarelor și a devenit una dintre cele mai iubite tenismene din lume într-un timp record. Conform jurnaliștilor de la The Sun, popularitatea Emmei a explodat pe rețelele de socializare. Înainte să câștige US Open ea avea aproximativ 400 de mii de urmăritori pe Instagram

Acum a ajuns la 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram, înregistrând astfel o creștere de aproximativ 1.3 milioane de fani în mediul online. Mai mult, a fost unul dintre principalele puncte de atracție la cea mai importantă gală de fashion, Met Gala. Ea a purtat Chanel și a impresionat prin charisma ei.