Emoții mari! Ce note a luat la BAC fiica lui Mihai Gâdea? Karina Maisha a susținut examenul de bacalaureat zilele acestea

05 iul. 2021
Emoții mari! Ce note a luat la BAC fiica lui Mihai Gâdea? Karina Maisha a susținut examenul de bacalaureat zilele acestea
Mihai Gâdea și fiica lui, Karina Maisha

Emoții mari pentru Mihai Gâdea în săptămâna care a trecut. Unica sa fiică, frumoasa Karina Maisha a susținut examenul de bacalaureat. Tânăra are 18 ani și anul trecut și-a sărbătorit majoratul în pandemie.

Deși a fost nevoită să respecte restricțiile impuse, aceasta s-a bucurat din plin de ziua ei de naștere, pregătită cu minuțiozitate de părinții săi. Mihai Gâdea a urcat chiar și pe scenă și i-a cântat o melodie impresionantă.

(Atenție! Acest articol nu poate fi preluat decât cu precizarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această normă, înseamnă acordul de a ne plăti drepturile de autor pentru articol!)

Ce note a luat la BAC fiica lui Mihai Gâdea, Karina Maisha

De altfel, realizatorul Antena 3 nu ratează nicio ocazie să spună cât de mândru este de fiica sa. Acesta a postat astăzi pe Insta Story două fotografii cu Karina, cu un mesaj cu subînțeles.

Karina Gâdea, fiica lui Mihai Gâdea/ Sursa foto: Instagram k.sworld

„Sunt cel mai mândru tată din lume. Bravooo!”, a scris la prima poză, în timp ce la cea de-a doua a adăugat melodia de la Queen, We are the champions.

Karina Maisha este extrem de talentată

Și Karina a preluat mesajele tatălui său și a mai adăugat o poză, pe care a scris Succes! Ceea ce înseamnă că s-a descurcat foarte bine la BAC și că a luat note foarte mari. Probabil aceasta va merge să studieze în afara țării la o univeristate prestigioasă.

Karina Maisha Gâdea este și extrem de talentată. Aceasta are o voce angelică și a lansat câteva cover-uri când era mai mică. Nu este exclus să o vedem în curând pe cele mai mari scene din România și poate chiar și din lume.

Karina va face facultatea la o universitate prestigioasa din Olanda, unde va studia creative business.