Este oficial! Ale cui sunt oasele din butoiul criminalului din Caracal

02 sept. 2019
Este oficial! Ale cui sunt oasele din butoiul criminalului din Caracal

Verdict fulgerător în cazul osemintelor găsite în butoiul din curtea criminalului din Caracal. Este oficial! Gheorghe Dincă a ucis-o pe fată. DIICOT a făcut un anunț care clarifică totul.

Dinții găsiți în acel butoi aparțin Alexandrei!

Rezultatele analizelor genetice a probelor biologice de os nu lasă loc de nicio îndoială.

Vă prezentăm comunicatul DIICOT:

”Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M.

Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiză medico – legală rezultă faptul că, persoana de sex feminin evidențiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%.”, au transmis oficialii.

Criminalul ar mai avea încă trei victime!

Potrivit RTV, anchetatorii ar fi prelevat mai multe probe biologice din casa lui Gheorghe Dincă. Este vorba despre niște pete de sânge care ar aparține altor trei persoane. Mai mult aceste femei ar fi în viață și astăzi ar fi fost audiate de către autorități.