EXCLUSIV. Antreprenorul român care a investit în turism în plină pandemie. Acum are agenția cu cele mai bune oferte de vacanță pentru superba destinație Antalya

07 apr. 2021
EXCLUSIV. Antreprenorul român care a investit în turism în plină pandemie. Acum are agenția cu cele mai bune oferte de vacanță pentru superba destinație Antalya

Într-o perioadă în care industria HORECA este la pământ din cauza pandemiei, Ionuț Nedea a îndrăznit să investească într-o nouă agenție de turism, Soley Tour. Numele lui este cunoscut pe piața turismului în special datorită performanței pe care a obținut-o cu Litoralul Românesc.ro, o agenție înființată în anul 2005 și care astăzi a ajuns numărul 1 în România pe nișa vacanțelor de pe litoral.

Practic pe litoralulromanesc.ro, clienții își pot rezerva vacanțe în aproape orice locație de la malul Mării Negre, la cele mai bune și convenabile prețuri de pe piață. Pachetele turistice sunt destinate oricărui buget și satisfac cam toate dorințele pe care le poate avea un turist. Important este să știi ce-ți dorești și cu siguranță vei găsi o ofertă foarte bună pe litoralulromanesc.ro.

Soley Tour vinde vacanțe superbe în Antalya, Egipt, Dubai și Cipru de Nord

Cam același lucru este valabil și în ceea ce privește noua agenție, Soley Tour, doar că aceasta vinde vacanțe nu direct către turiști, ci către agențiile partenere din întreaga țară, care apoi le oferă turiștilor la prețuri accesibile. Destinațiile pe care le are în portofoliu Soley Tour sunt Antalya, Egipt, Cipru de Nord și Dubai.

Ionuț Nedea, patronul Litoralul Românesc.ro și Soley Tour

„Cel care m-a convins să investesc în acest nou business a fost Erdinc Adali, partenerul meu, care iubește atât de mult turismul și care crede foarte mult în acest proiect. Entuziamul lui m-a captivat și pe mine și iată că astăzi mă bucur foarte mult că există Soley Tour și am mare încredere că va performa la fel ca și Litoralul Românesc.ro”, a spus Ionuț Nedea, aflat zilele acesta în Antalya, alături de peste 150 de reprezentanți ai unora dintre cele mai importante agenții de turism de pe teritoriul întregii Românii, care au venit în Info Trip-ul organizat perfect de Soley Tour, chiar și în aceste condiții delicate de pandemie.

Cine conduce Soley Tour

Așadar cel care conduce cu mult entuziasm și dăruire această nouă agenție este partenerul lui Ionuț Nedea la Soley Tour, turcul Erdinc Adali. El este născut și crescut în  Izmir, cunoaste foarte bine Antalya, capitala turismului în Turcia, dar și-a obținut diplomele de licență și master în România, după ce a finalizat cu succesul cursurile SNSPA,  în cadrul Facultății de Realații Internaționale și Studii Europene. Vorbește perfect limba româna și iubește mult țara în care și-a petrecut mult timp în ultimii 7 ani.

Erdinc a fost o bună perioadă de timp ghid în Antalya și este un foarte bun cunoscător al pieței turismului și al așteptărilor turiștilor români, mai ales când vine vorba de Turcia. Tocmai de aceea a și dorit să înființeze Soley Tour: pentru a le oferi românilor cele mai frumoase experiențe în țara lui natală.

Erdinc Adali, partener Soley Tour

Erdinc are relații puternice cu cei mai importanți hotelieri din zona Antalyei, reușind să obțină de la aceștia oferte foarte bune pentru români la hotelurile de top.

Antalya, cea mai iubită destinație de vacanță pentru turiștii români

În anul 2019, Antalya a fost cea mai iubită destinație de vacanță de vară pentru români. Peste 250.000 și-au petrecut concediul aici și au fost fermecați nu numai de serviciile impecabile oferite de resorturi, dar și de peisajele superbe ale zonei și de numeroasele locuri istorice pe care le-au putut vizita. Practia Antalya le înglobează pe toate: relaxare, istorie, cultură, mâncare de excepție și distracție la maxim.

În Antalya se află și cel mai mare parc de distracții din Europa, unde veți putea experimenta senzații tari. Deci nu ratați Rixos World of Legends, unde puteți testa atât adrenalina unui roller coaster, dar și bucuria unui spectacol cu delfini.

Ce trebuie să știți dacă mergeți în această perioadă în Antalya

Anul 2020 a fost unul complicat pentru întreaga planetă, dar chiar și așa 45.000 de români au ajuns în Antalya, iar pentru anul 2021 se așteaptă o creștere considerabilă a numărului de turiști din țara noastră, mai ales că prețurile vor rămâne la nivelul anului 2020, adică mai scăzute față de 2019.

Pentru cei care vor să meargă în Antalya în vacanță este important de știut că aveți nevoie de un test PCR negativ, efectuat cu maxim 72 ore înainte de plecare. Și neapărat cu 72 ore înainte de plecare trebuie să completați online un formular, despre care veți primi mai multe informații de la agenția de turism de unde veți achiziționa vacanța.

Peisaj superb din Antalya

Odată ajunși la destinație, ca turiști veți beneficia de cele mai bune condiții. Guvernul a avut grijă să ofere certificate de siguranță doar hotelurilor, care respectă cele peste 100 de reguli impuse de autorități. Mai mult decât atât, chiar dacă turcii sunt în lockdown, turiștii se pot plimba și vizita obiectivele turistice, iar în resorturi se pot bucura de toate facilitățile oferite.

Este indicat să vă faceți o asigurare de coronavirus, ca în cazul în care contactați virusul în Antalya să vi se deconteze toate cheltuielile. Dacă totuși nu v-ați făcut, statul turc vă va pune la dispoziție una, la un preț foarte mic și veți beneficia de cel mai bun tratament oricum.

În ceea ce-i privește pe cei vaccinați, momentan aceștia nu se bucură de un statut special în Turcia, pentru că UE nu a încheiat încă un acord în acest sens. În schimb britanicii vaccinați sunt scutiți de testul PCR dacă vin în vacanță în țara condusă de Erdogan. Totuși ministrul Turismului din Antalya a declarat în cadrul unei conferințe de presă organizată de Soley Tour în Antalya că spera să încheie un acord cu UE cât mai rapid, pe acest subiect.