EXCLUSIV. Cine este fratele celebru al Burlacului Andi Constantin? Este o fostă vedetă Pro Tv, dar puțini știu acest detaliu

19 mart. 2021
EXCLUSIV. Cine este fratele celebru al Burlacului Andi Constantin? Este o fostă vedetă Pro Tv, dar puțini știu acest detaliu
Burlacul Andi Constantin

Burlacul Andi Constantin face ravagii pe rețelele de socializare. Deși doar 15 tinere au reușit să treacă de casting și au ajuns să se lupte pentru a-l cuceri în cadrul reality show-ului difuzat de Antena 1, în realitate numărul admiratoarelor sale este foarte mare. Tânărul în vârstă de 29 de ani a fost mai întâi ispită în două ediții ale emisiunii Insula Iubirii, iar apoi concurent la Survivor România.

În primi ani ai studenției, Andi a lucrat și în videochat pentru că avea nevoie de bani. Un filmuleț cu el a apărut în mediul online în anul 2018, iar el a trebuit să justifice decizia luată la acel moment. Acum spune că a experimentat suficient de multe și că-și dorește o relație stabilă cu o femeie care să-l împlinească.

Puțini știu că Burlacul are un frate chiar mai celebru decât el, care l-a și inspirat foarte mult. Datorită lui s-a apucat de culturism și a devenit campion la bodybuilding.

Cine este fratele lui Andi Constantin, noul Burlac de la Antena 1

Remus Boroiu este fostă vedetă Pro Tv. El a fost concurent la Ninja Warrior, iar apoi în Ferma Vedetelor, câștigată de prietenul său, Marius Crăciun, care acum face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România.

Remus este cu patru ani mai mare decât Andi și momentan se află în Bali, unde își promovează online programul său de transformare. Acesta postează regulat clipuri cu el și îi îndeamnă pe toți să-l urmeze în aventura vieții lor.

Remus Boroiu și Burlacul Andi Constantin

„Azi sunt RECUNOSCATOR pentru 2 constientizari puternice pe care le-am simtit !

Mi-am dat seama ca ce ofer eu, nu este pentru toata lumea, am constientizat ca nu “trebuie” sa ajut pe toata lumea, ci doar pe cei care “rezoneaza” “vibreaza” la fel ca mine.

Pana acum am crezut ca programul meu de TRANSFORMARE este pentru oricine, Insa m-am inselat.

Nu este pentru
LENESI
Oameni care asteapta sa fie salvati
Oameni care nu isi asuma faptele
“Adormiti””, este una dintre postările lui Remus de pe facebook.

În timp ce fratele său se află în Bali, Burlacul Andi Constantin este în Turcia, unde încearcă să le cunoască pe cele 14 fete care au mai rămas în concurs. El a eliminat-o deja din competiție pe Bianca Bonef, de doar 20 de ani, care lucra ca dominatoare online. Detalii AICI