EXCLUSIV. De ce a fost aleasă Gina Pistol și nu Laura Cosoi pentru a prezenta Chefi la Cuțite? Ce facultate surprinzătoare a absolvit Laura Cosoi și ce studii are Gina Pistol

16 mart. 2021
EXCLUSIV. De ce a fost aleasă Gina Pistol și nu Laura Cosoi pentru a prezenta Chefi la Cuțite? Ce facultate surprinzătoare a absolvit Laura Cosoi și ce studii are Gina Pistol
Laura Cosoi și Gina Pistol au fost prietene în trecut

Gina Pistol și Laura Cosoi sunt două dintre cele mai în vogă vedete din showbiz-ul autohton. În timp ce actuala iubită a lui Smiley se bucură de o promovare intensă, fosta a cam intrat într-un con de umbră. Ambele au dorit să-și clădească o carieră de succes în televiziune și se poate spune că Gina a reușit din plin.

Aceasta prezintă două dintre cele mai de succes proiecte de pe piața media, Chefi la Cuțite și Asia Express, ambele difuzate la Antena 1. Pentru Chefi la Cuțite,  în trecut, ar fi fost în cărți pentru prezentarea emisiunii și Laura Cosoi, au dezvăluit surse media pentru Voxbiz.ro. De altfel, aceasta a și lansat mai multe cărți de bucate și chiar s-a bucurat de succes, așa că ar fi fost bine integrată în peisajul chefilor.

De ce Gina Pistol și nu Laura Cosoi?

Se pare, însă că producătorii au ales-o pe Gina Pistol pentru că aceasta este foarte flexibilă când vine vorba de muncă, iar pretențiile ei nu sunt deloc exagerate. În schimb, Laura Cosoi ar fi mult mai riguroasă și mai scumpă, când vine vorba de contracte. Astfel că într-un final s-a ales varianta Gina Pistol, care a câștigat imediat simpatia fanilor și a colegilor de platou.

Relația cu Smiley i-a adus un bonus de imagine, astfel că se poate spune că în momentul de față, după nașterea micuței sale este vedeta momentului. Interesant este că deși Gina Pistol are mare succes în carieră, ea nu a absolvit nicio facultate, ci doar Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede. O bună perioadă de timp a lucrat ca vânzătoare pentru că avea nevoie de bani să se întrețină, iar notorietatea ei a început să crească după ce a apărut în Playboy, fiind remarcată de un client în magazinul de lux unde lucra în București.

Ce studii are Laura Cosoi

În schimb Laura Cosoi a absolvit Facultatea de Asistență Socială în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza. Nu a lucrat niciodată în acest domeniu și pentru că pasiunea ei a fost actoria a făcut studii și în acest domeniu.  De altfel ea a jucat în multe seriale și filme de-a lungul timpului.

„Am făcut dans sportiv foarte mulți ani și din asta am câștigat primii mei bani, din participarea la concursuri. Apoi, spre adolescență dansam în fiecare weekend. Aveam momente artistice în cadrul evenimentelor importante la un restaurant din Iași.

Nu am avut un job constant, adică nu am lucrat niciodată de la ora 8 până la 18:00, deci nu am avut niciodată rutină în direcția asta. Singura rutină pe care am avut-o a fost în cadrul serialelor în care am jucat și unde evident trebuia să fiu la oră fixă în fiecare dimineață, dar terminam uneori mai repede, alteori mai târziu și nu am simțit niciodată ca fiind asta o presiune. Însă, rutina pe mine m-ar cam da peste cap”, a povestit Laura Cosoi într-un interviu mai vechi pentru cei de la Ejobs.