EXCLUSIV. Laura Cosoi, mesaj surprinzător pentru Gina Pistol și Smiley: „Dragostea sau şantajul”?

07 apr. 2021
EXCLUSIV. Laura Cosoi, mesaj surprinzător pentru Gina Pistol și Smiley:
Laura Cosoi și Smiley când formau un cuplu

Laura Cosoi a postat un mesaj surprinzător pe pagina ei de facebook, alături de o poză superbă, în care arată extrem de sexy. Aceasta a fost iubita lui Smiley timp de șapte ani, iar motivul despărțirii a fost făcut public de bunica actriței. Ea a vrut căsătorie și familie, el spunea că până la 40 de ani nici nu se gândește la așa ceva.

Atitudinea lui Smiley a deranjat-o atât de mult pe Laura Cosoi încât a pus punct relației și nu a mai vrut sub nicio formă să revină asupra deciziei. La acel moment, ea forma cu renumitul artist un cuplu extrem de iubit de public și toată lumea îi vedea împreună pentru eternitate. Cei doi erau și favoriții presei, ceea ce le aducea extrem de multe contracte de imagine.

Decizia drastică a Laurei Cosoi

La câteva luni distanță de la despărțire, Laura Cosoi s-a afișat cu Cosmin Curticăpean, pe care îl cunoștea de ani buni, dar cu care era doar prietenă.

Foto: Facebook

Acesta era un prosper om de afaceri la acel moment și recunoscut ca un Don Juan. Însă sentimentele intense pe care le avea pentru Laura Cosoi de mult timp l-au determinat să-i ofere ei ceea ce-și dorea: o familie. Astăzi cei doi au împreună două fetițe și păreau că se completează foarte bine și sunt fericiți.

Laura Cosoi, mesaj cu direcție către Smiley și Gina Pistol?

Totuși un mesaj al Laurei Cosoi pe pagina de facebook ridică multe semne de întrebare.

“O femeie, dacă-şi dă osteneala, poate păstra un bărbat, cu o condiţie: să-l iubească. Numai dragostea poate inventa mijloace de convingere. Dragostea sau şantajul”, a scris vedeta pe facebook.

În urmă cu o săptămână, Smiley a lansat o piesă emoționantă, o dedicație pentru fiica sa și pentru Gina Pistol, care atunci când a auzit versurile a început să plângă.

„Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, sunt două din versurile refrenului piesei ‘Până la tine’ care a ajuns până pe locul 5 în trending Youtube.

Mesajul Laurei pare a fi un răspuns la aceste versuri, câteva săgeți subtile către fostul ei partener de viață, care practic îi transmite că nu a iubit-o niciodată. Iar ea îi răspunde că nici ea nu l-a iubit.

În același timp, vorbește despre șantaj, ceea ce ar putea însemna că Gina Pistol a exercitat un șantaj emoțional, un copil, pentru a-l determina pe Smiley să-i rămână alături, ceea ce nu a vrut să facă. A preferat să plece și să-și construiască o familie a celui care a fost pregătit să facă acest pas.