EXCLUSIV. Motivul real pentru care Cătălin Botezatu și-a dat demisia de la Bravo, ai stil! Cu cât îl plătea Kanal D lunar

27 iul. 2021
EXCLUSIV. Motivul real pentru care Cătălin Botezatu și-a dat demisia de la Bravo, ai stil! Cu cât îl plătea Kanal D lunar
Cătălin Botezatu

Este deja oficial. Cătălin Botezatu nu va mai face parte din noul juriu Bravo, ai stil! Celebrities. Designerul a confirmat informația, care până acum a circulat doar pe surse. De ce a luat totuși această decizie? Sau mai exact cine a luat hotărârea?

Ei bine, sursele VoxBiz.ro susțin că designerul devenise destul de plictisit de show, iar atunci când a aflat cine vor fi noile concurente, nu i-a convenit deloc. Se pare că ar fi avut relații intime cu o parte dintre acestea, susțin aceleași surse, iar acum nu voia să ajungă să le și jurizeze.

Cu cât era plătit Cătălin Botezatu de Kanal D pentru aparițiile sale

De cealaltă parte, Cătălin Botezatu era cel mai bine plătit jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities, el încasând pentru prestațiile lui de la Kanal D aproximativ 10.000 de euro în fiecare lună, potrivit acelorași surse. Astfel că plecarea lui din juriu a fost cumva de comun acord.

Mai exact, nici turcii nu mai doreau să plătească o sumă atât de mare și nici pe el nu-l mai interesa să piardă atât de mult timp cu acest proiect. Trebuie menționat că emisiunea se filmează aproape zilnic și totul se întâmplă la intensitate maximă. Astfel, lui Cătălin Botezatu îi rămânea destul de puțin timp pentru a lua parte la alte evenimente.

Alte surse din Kanal D spun că plecarea lui Botezatu se datorează tensiunilor din echipă. Deși era bun prieten cu Raluca Bădulescu, în ultima perioadă ar fi apărut neînțelegeri între cei doi. Și în plus nici cu Maurice nu se mai înțelege deloc. În urmă cu un an, designerul a mai amenințat că pleacă, dar a primit un bonus la contract și spiritele s-au calmat.

Probabil că și de data aceasta, problemele au pornit tot de la bani.

Cătălin Botezatu nu are pe masă un contract clar de la Kanal D sau PRO TV

Deși s-a zvonit că ar putea semna cu PRO TV, oficialii postului nu au confirmat informația, în schimb designerul s-a grăbit să transmită că probabil va mai colabora cu Kanal D și în alte proiecte, ceea ce înseamnă că nimic nu a fost semnat până acum și caută cea mai bună variantă pentru el.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a transmis Cătălin Botezatu.