Ferește-te de aceste zodii! Sunt cele mai depresive. Au sentimente instabile

de:
21 iul. 2020
Ferește-te de aceste zodii! Sunt cele mai depresive. Au sentimente instabile
the illustration with the love and the zodiac.

Toți ne dorim stabilitate în relația de cuplu, însă acest lucru poate fi obținut doar dacă persoana de lângă noi simte la fel. Există anumite zodii instabile din punct de vedere emoțional, alături de care ai putea avea probleme mari. 

Capricornul este în fruntea acestor zodii. ”Nativii acestei zodii vor garanţii înainte de a-şi asuma riscuri în viaţă şi de a se mobiliza, iar lucrul acesta duce la apariţia stărilor depresive. Motto-ul Capricornilor este «Asigură-te!». Din păcate, de multe ori nu poţi fi sigur încotro te duce viaţa, ea nu poate fi controlată”, spune astrologul Rick DiClemente, potrivit horoscoponline.net.

De asemenea, acest semn zodiacal este cel mai pesimist. Nativii Capricorn îşi asumă responsabilităţi în numele altora, din motiv că nu au încredere în capacitatea celorlalţi de a rezolva problemele.

În cazul în care nu știai, scorpionii se numără şi ei printre cele mai depresive zodii. Acest lucru se datorează faptului că nativii acestei zodii au trăiri emoţionale foarte profunde, intense.

”De foarte multe ori, tristeţea lor apare pe fondul unei relaţii de cuplu care şi-a pierdut din strălucirea de altădată. Atât Scorpionul, cât şi Balanţa se concentrează prea mult asupra relaţiei, dar aceasta este una dintre caracteristice lor”, susţine astrologul american.

Zodia pești, cea mai depresivă

Puțini știu faptul că peștii suferă mult în tăcere. Nativii acestei zodii nu vor să-şi arate suferinţa, pentru că nu-şi doresc ca oamenii din jur să se simtă prost din acest motiv.

”De obicei, depresia Peştilor este urmarea faptului că nu luptă suficient pentru drepturile lor, simţind că este de datoria lor să se sacrifice. Ei trebuie să scape de această victimizare care este propria lor «operă»”, mai spune astrologul.