Fiica lui Dincă, anchetată în secret de procurori! Ce au descoperit aceștia (SURSE)

31 aug. 2019
Fiica lui Dincă, anchetată în secret de procurori! Ce au descoperit aceștia (SURSE)

Contrar aparențelor, nici procurorii DIICOT și nici celelalte echipe implicate în cazul Caracal nu au stat degeaba. Aceștia au muncit din greu pentru a desluși misterele din spatele crimelor lui Gheorghe Dincă și au luat-o din aproape în aproape. Pentru a nu pune în pericol ancheta, aceștia au decis să nu furnizeze informații către mass media până când nu vor avea dosarul complet.

Sursele Capital susțin că încă de la începutul anchetei, trei echipe de criminaliști au mers la Arad pentru a verifica una din fermele administrate de Daniela Dincă, fiica monstrului din Caracal. Se pare că tot aici lucra și fiul mijlociul al acestuia. Anchetatorii au efectuat percheziții secrete și au adunat foarte multe probe în ultima lună. De la Arad au obținut indicii prețioase, care i-au ajutat să pună lucrurile cap la cap.

Ce se întâmpla după vănătoare

Pe domeniul de vânătoare, care aparținea concubinului fetei lui Gheorghe Dincă, se pare că ar fi fost aduse mai multe fete pentru a-i distra pe clienții italieni, după ce terminau cu vânatul, dar nu s-au semnalat reclamații de trafic de persoane. Monstrul nu ar fi fost, însă străin de afacere și tocmai de aceea, în Caracal, polițiștii și procurorii l-au protejat, fiind convinși că acesta nu ucide, ci doar se ocupă cu cărăușia de fete care-și vând serviciile sexuale. Mai ales, în contextul în care unii dintre aceștia erau chiar clienți.

Este posibil ca Daniela Dincă să-și protejeze tatăl fix în acest context, de teamă să nu aibă probleme cu legea. Conform unor surse, se pare că și ea ar fi fost abuzată de tatăl ei când era copil. Avocatul Tonel Pop este contrariat și îi acuză pe procurorii DIICOT că nu-i permit să afle detalii despre caz, deși reprezintă una din familiile victimelor, mai exact pe cea a Luizei Melencu, dispărută deja de mai bine de patru luni.