Fiica lui Dragnea, interdicție de a intra în SUA! Ce a făcut aceasta

07 sept. 2019
Fiica lui Dragnea, interdicție de a intra în SUA! Ce a făcut aceasta

Fiica lui Dragnea are probleme. Aceasta locuiește de ceva timp în SUA împreună cu prietenul ei, artistul Alex Mataev. Acum, aceasta nu va mai putea merge în Statele Unite.

Anunțul a fost făcut de către purtătorul de cuvânt al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo. Motivul? Tatăl său, Liviu Dragnea, a fost desemnat persona non grata pe teritoriul american din cauza faptelor de corupție pe care le-a săvârșit.

Departamentul de Stat al SUA sprijină statul de drept din România prin acest demers și lupta împotriva corupției.

Purtătorul de cuvânt al secretarului de stat american a declarat că „nu este eligibil pentru intrarea pe teritoriul Statelor Unite”, din cauza „faptelor semnificative de corupție”.

Măsura a fost luată în urma „informațiilor credibile pe care secretarul de stat al Statelor Unite le are în privința oficialilor guvernelor străine că sunt implicați în fapte de corupție”.

”Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că Statele Unite sunt angajate în lupta împotriva corupției și în sprijinirea statului de drept în România”, se arată în comunicatul oficial al biroului purtătorului de cuvânt al secretarului de stat al Statelor Unite, Mike Pompeo.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fata lui Liviu Dragnea. Aceasta locuiește de ceva timp în Statele Unite împreună cu iubitul său. De asemenea, nici fiul lui Dragnea, Valentin, nu va putea merge în America.