Fiica lui Gheorghe Dincă, noi declarații năucitoare! Ce spune despre tatăl său

14 aug. 2019
Fiica lui Gheorghe Dincă, noi declarații năucitoare! Ce spune despre tatăl său

Daniela Dincă nu și-a renegat nicio clipă tatăl. Deși acesta este acuzat de crime terifiante, această încă așteaptă finalul anchetei. Repetă obsesiv, pe un ton alarmant că nu știe nimic, semn clar că ascunde ceva și spune cu mândrie tatăl MEU. Se simte în siguranță atât timp, cât anchetatorii nu au nicio dovadă despre fetele care au fostr traficate pentru servicii sexuale.

Jurnalista Sabina Iosub a reușit să-i ia un interviu telefonic și l-a difuzat miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea. Daniela a fost incoerentă de multe ori și a arătat că știe mult mai multe decât spune.

Acestea sunt principalele declarații ale fiicei lui Gheorghe Dincă, difuzate pe Antena 3:

„- Nu-l cunosc pe Gigel Firică, sunt plecată de multă vreme. Nu știu cine este. Eu din 2000 de când am plecatla facultate eu nu mai știu… Pe mine nu mă cunoaște nimeni acolo că eu nu am copilărit acolo.

– Ieri am aflat că pe avocată o cheamă Firică. Nu știu nimic. Nu ni se comunică nimic.

– Legat de mama mea o să fie niște declarații. Dacă o să se vrea din partea dvs. să se facă niște verificări… Să se verifice înainte să se facă niște acuzații. Eu nu-l scuz pe tata dacă e adevărat ce a făcut. Nici nu am cuvinte ca să mă exprim, dacă e fapta care este. Mama mea nu are nicio legătură. Nici mama și nici tata nu au lucrat niciodată în Bari, pe lângă Bari sau în zona de sud.

– Tatăl meu, cât am fost eu copil, nu a fost niciodată violent, să ne bată, să-i rupă mamei mele o mână sau să-i înnegrească un ochi.

– Nu cred că e implicat în vreun trafic.

– Eu știu că tata lucra într-un service, mai mult de ora 10.00-11.00 nu știu să fi fost plecat. Dar se vor face verificări, pentru că nici eu… Dacă ați vorbit cu autoritățile, pentru că mie nu mi s-a comunicat asta.

– Noi familia am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de față sunt indicii că ar fi făcut. Hai să aflăm adevărul că niciunul nu s-a ascuns și nu cred că am dispărut undeva.

– Nici nu vreau să știu ce simt părinții ăia. Oricum sunt mai distruși decât noi, pentru că sunt două dureri diferite, a lor mai mare sigur 100% mai mare decât a noastră”.