Fiica monstrului din Caracal șochează! Ce spune despre tatăl său: declarații de ultim moment

08 aug. 2019
Fiica monstrului din Caracal șochează! Ce spune despre tatăl său: declarații de ultim moment

Daniela Dincă, fiica monstrului din Caracal, a fost foarte succintă în declarații și de fiecare dată a răspuns iritată la întrebările pertinente ale jurnaliștilor. În trecut, aceasta a fost acuzată că ar fi furat 12.000 de lei de la farmacia unde lucra. Dosarul penal s-a închis după ce șeful ei și-a retras plângerea pentru că a primit banii înapoi.

În urma acestui scandal, Daniela Dincă, pe atunci Bălan, a plecat în Italia pentru a avea grijă de o bătrână, sora lui Giorgio Aliberi, un italian foarte bogat. Pe numele acestuia erau mai multe dosare penale, fiind acuzat de trafic de muniție și evaziune fiscală. Cumva, Daniela i-a devenit concubină și a reușit să-i fie parteneră de afaceri a acestuia. El a cumpărat în România, mai exact în Arad, un domeniu de vânătoare și peste 2.500 hectare de teren.

În februarie 2019, italianul a murit subit. Nimeni nu știe exact cum. Daniela a rămas cu averea lui și a preluat toate afacerile acestuia, devenind astfel o femeie extrem de bogată, pentru că terenurile achiziționate de Alibieri valorează peste un milion de euro.

Interesant este că Daniela Dincă i-a luat permanent apărarea tatăului său. Aceasta a transmis că părintele său nu a fost niciodată un bărbat violent și să plătească cel care a greșit, sugerând cumva faptul că bestia  n-ar fi vinovată. În mod normal, la asemenea monstruozități comise, o familie normală s-ar fi dezis de cel care le-a comis.

Totuși Daniela Dincă nu ezită nicio secundă să amenințe presa cu plângeri. Nici mama ei nu a anunțat autoritățile că soțul ei deținea o casă a groazei, deși îl vizitase chiar după a ucis-o pe Luiza. Știa familia despre atrocitățile monstrului din Caracal? Sunt ei oare complici la aceste crime prin tăcere? Rămâne de văzut dacă anchetatorii vor descoperi noi conexiuni, care să arate cum a reușit Dincă să scape de ochii legii mai bine de 20 de ani.