Fiica unui celebru miliardar român, plătită de la stat! 13.022 lei era indemnizația ei lunară la doar 24 de ani

12 aug. 2019
Fiica unui celebru miliardar român, plătită de la stat! 13.022 lei era indemnizația ei lunară la doar 24 de ani

Instituțiile statului român atrag copiii miliardarilor ca un magnet. De multe ori, poșetele domnișoarelor care se plimbă prin MAE costă mai mult decât salariul lor lunar, deloc mic pentru un om de rând. Și pentru a păstra acest trend, frumoasa, Karina Pavăl  fiica milionarului Dragoș Pavăl, principalul acționar al companiei Dedeman a fost și ea plătită din bugetul de stat.

Aceasta a renunțat la mandatul de membru al Consiliului de Administrație al Conpet Ploiești în urmă cu mai multe săptămâni, însă. Ea deținea acea funcție de la vârsta de 24 de ani. Indemnizaţia fixă lunară brută a administratorilor era în 2018 de 13.022 lei, conform unui raport publicat de Conpet pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Compania Conpet este controlată de statul român, prin Ministerul Energiei, care deţine 58,71 la sută din acţiuni. Conpet are aproape 1.700 de angajaţi şi o capitalizare de 692,6 milioane lei. 

Karina a studiat în Marea Britanie și Elveția și formează un cuplu cu Dragoș Iamandoiu, fiul lui Nicolae Iamandoiu, un alt milionar de top de la noi. Cei doi au fost colegi în cadrul aceleiaşi şcoli prestigioase de la la Londra. Dragoș este partener asociat în cadrul unei mari firme de avocatură din România şi se pregătește să-și ia și titlul de doctor în drept.

Sursa foto: CanCan