Filmul de pe Netflix considerat o capodoperă. Milioane de abonați l-au văzut deja de mai multe ori. Ce are atât de special

de:
13 mai 2023
Filmul de pe Netflix considerat o capodoperă. Milioane de abonați l-au văzut deja de mai multe ori. Ce are atât de special

Există un film pe Netflix care îți va da lumea complet peste cap. Te va pune pe gânduri și cel mai probabil îl vei revedea de mai multe ori.

Un film de pe Netflix care merită văzut este Faraway. Vorbim despre o capodoperă Romance. Faraway este un film de dragoste despre descoperirea de sine, care amintește de Eat. Pray. Love. Regizat de Vanessa Jopp și scris de Jane Ainscough pe baza poveștii lui Alex Kendall.

Practic, Faraway o urmărește povestea unei femei suprasolicitate și neglijate care moștenește o casă pe care mama ei a cumpărat-o în secret cu mulți ani înainte. Interpretată de Naomi Krauss, Zeynep pornește spontan într-o călătorie din Munchen spre o mică insulă croată, lăsându-și în urmă familia.

Pe lângă un peisaj care îți taie respirația din punct de vedere vizual, Faraway coace o poveste relatabilă despre găsirea păcii interioare și reaprinderea bucuriilor vieții.

Filmul de pe Netflix cu un final complet neașteptat

Iar un alt film de pe Netflix pe care merită să îl vezi într-o seară de weekend este Your Place or Mine. Doi prieteni buni fac schimb de orașe și își trăiesc fiecare viața celuilalt.

În timp ce el are grijă de fiul ei în Los Angeles, ea își urmărește un vis în New York. Cu toate acestea, când ea se îndrăgostește de un alt bărbat, întreaga lor relație se schimbă într-un mod la care niciunul dintre ei nu s-ar fi așteptat.

Your Place or Mine de pe Netflix este un film cu mult suflet și care te va fie poate chiar să plângi. Distribuția e una de-a dreptul impresionantă, ca să nu mai vorbim de trăirile personajelor și chiar și de finalul poveștii, unul la care poate nu te-ai fi așteptat. Iar acestea sunt doar o parte din filmele romance de pe Netflix care merită văzute.