Filmul de pe Netflix la care mulți NU se pot uita. E prea înspăimântător deși nu pare, iar unii l-au oprit după câteva minute

de:
22 apr. 2023
Filmul de pe Netflix la care mulți NU se pot uita. E prea înspăimântător deși nu pare, iar unii l-au oprit după câteva minute

Un film de pe Netflix i-a șocat pe mulți abonați. Unii nici nu au curajul să îl vizioneze, în timp ce alții au rezistat doar câteva secunde în fața ecranelor.

Filmul de pe Netflix este unul de groază. Totuși, acesta este și o combinație de dramă, acțiune, dar și mister. Trezește sentimente, generează panică și chiar și frică.

Este vorba despre filmul 30 Days of Night, în traducere „30 de zile de noapte” din 2007. Acum se poate vedea și pe Netflix, iar în rolurile principale îi vedem pe Melissa George, Josh Hartnett, Danny Huston, Ben Foster.

Luni întregi, filmul a fost în top 10 cele mai vizionate de pe Netflix. Acțiunea se petrece într-un oraș din Alaska. Acolo, o singură lună din an, oamenii nu văd lumină și este beznă totală.

Astfel, în acea perioadă, oamenii pleacă din oraș și merg către sudul țării. Lucrurile se vor schimba atunci când un grup de străini apare într-u moment neașteptat și le schimbă pentru totdeauna viața celor care rămân.

Filmul de pe Netflix pe care mulți rezistă să-l vadă

Grupul este, de fapt, unul de vampiri, iar planul este acela de a-i ataca pe toți cei rămași pentru a putea să se hrănească cu sângele lor. După cum e evident, multe persoane ajung să fie ucise.

Doar unii reușesc să supraviețuiască, alături de șeriful din Barrow și fac tot ce pot pentru a nu fi lăsați pradă în fața vampirilor, care profită de noaptea ce ține 30 de zile pentru a se înfrupta din corpurile lor.

Întreg filmul îi surprinde pe supraviețuitori care fac tot posibilul să se salveze până când soarele apare. Aceștia sunt nevoiți să se ascundă și să se apere timp de 30 de zile. Atât durează bezna totală din oraș. Unele scene însă sunt prea mult pentru anumiți abonați Netflix, care nu pot să privească filmul până la final.