Filmul românesc de pe Netflix care i-a impresionat chiar și pe străini. Râzi fără oprire minute în șir

de:
12 apr. 2023
Filmul românesc de pe Netflix care i-a impresionat chiar și pe străini. Râzi fără oprire minute în șir

Netflix are numeroase producții românești care i-au atras inclusiv pe străini. Unele dintre ele sunt comedii, altele dramă, însă oricum ar fi, acestea au reușit să între în topuri.

Un film românesc de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi este Faci sau taci. Vorbim despre o comedie cu artiști de renume. Mulți spun că e mai amuzant de 1000 de ori decât Teambuilding.

Mai mult de atât, filmul le-a luat-o cu mult în față și producțiilor străine când vine vorb ade amuzamentul stârnit. Faci sau taci a fost lansat în urmă cu patru ani de zile și încă este preferatul publicului.

Ce actori joacă în film? Pe unii îi cunoaștem foarte bine. Augustin Viziru, Levent Sali, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa și Monica Bîrlădeanu apar în distribuție.

Și Horia Brenciu joacă în film. Și totuși ce vor putea să urmărească abonații Netflix?  Poliția Română pune la cale un plan îndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider.

Autoritățile spaniole sprijină și ele întreg procesul, iar mai apoi veți ajunge să râdeți fără oprire. La un moment dat, un înalt oficial iberic vine în România să discute cu funcționarii neaoși.

Filmul de pe Netflix care te va face să râzi până la lacrimi

Complicat când întreg vocabularul pe care îl au românii în spaniolă se rezumă la „Hola, mamacita, Shakira, Pique”. Complicat, dar mai ales al naiba de amuzant.

În pelicula românească de pe Netflix avem forte speciale, șoferi, comisari, miniștri și nu numai. Oricum ar fi, vei râde fără oprire minute în șir, așa că merită să te uiți la ea.

Filmul a fost regizat de Iura Luncaşu, un regizor născut în Dubăsarii Vechi, din Republica Moldova. Acesta s-a mutat la numai 16 ani în România și a urmat Facultatea de teatru din Iași.

Acesta a realizat numeroase telenovele, dar și seriale de televiziune de-a lungul anilor. Printre ele se numără În familie, Căsătorie de probă, Numai iubirea sau Lacrimi de iubire.