Final de drum pentru Anca Serea. Cea mai dureroasă despărțire de până acum: ”Nici nu îmi vine să cred”

de:
24 aug. 2021
Final de drum pentru Anca Serea. Cea mai dureroasă despărțire de până acum: ”Nici nu îmi vine să cred”
Anca Serea și Adi Sînă

Final de drum pe Anca Serea. Soția lui Adi Sână și-a încheiat rolul pe care la avut ani de zile. A fost cea mai dureroasă despărțire pentru ea, însă viitorul arată cu mult mai frumos acum.

Anca Serea și-a luat adio de la băiatul ei cel mare care a ales un cu totul alt drum. David, cel care i-a umplut inima de bucurie ani de zile a fost admis și va pleca la studii în Olanda, iar soția lui Adi Sînă încă nu poate accepta cum timpul a trecut așa de repede.

Anca serea, în lacrimi

Cum era și de așteptat, despărțirea lui David de familie a fost una dificilă și extrem de emoționantă, ba chiar s-a lăsat și cu lacrimi, iar mămica a vrut să împărtășească totul cu urmăritorii ei.

Deși e mândră de realizările fiului ei cel mare, finalul relației dintre cei doi este mai dureros. Cu toate astea, soția lui Adi Sînă încearcă să se mențină optimistă.

”Cu toate că ascunde o mare bucurie și mândrie, ziua de astăzi aduce pentru mine și familie și un motiv de milioane de gânduri… David, fiul meu cel mare, primul născut, își ia zborul de acasă și pleacă să studieze în Olanda. Sunt extrem de mândră că am un băiat atât de bun și de inteligent, care își va urma visul și va învăța multe lucruri frumoase și interesante într-o tară străină, însă evident că mă gândesc că nu îl voi mai vedea în fiecare zi, că nu îl voi mai putea strânge în brațe”, a scris Anca Serea.

”Nici nu îmi vine să cred”

Trecerea timpului e greu de acceptat pentru Anca Serea, care nu înțelege cum anii s-au scurs iar fiul ei a devenit un adevărat bărbat, responsabil. Ea a mai ținut să îi transmită lui David toate gândurile bune și-a urat succes în tot ceea ce îl așteaptă.

“Deși, acum a ajuns atât de înalt încât el mă strânge pe mine în brațe. Nici nu îmi vine să cred cât de repede au trecut toți acești ani, parcă ieri era un bebeluș și îl legănam să adoarmă. Iar acum a devenit un bărbat, un om responsabil, care pășește cu încredere pe drumul vieții.

Dragul meu David, te iubim și îți dorim din suflet succes, să și se îndeplinească visele și așteptăm cu drag să te revedem și să te pupăcim în vacanțe. Te iubește, mama!”, a adăugat soția lui Adi Sînă.