Final de drum pentru Anghel Damian și Theo Rose? Regizorul serialului Clanul a explicat totul. E din nou cu Lia Bugnar?

de:
22 sept. 2022
Final de drum pentru Anghel Damian și Theo Rose? Regizorul serialului Clanul a explicat totul. E din nou cu Lia Bugnar?

Relația dintre Anghel Damian și Theo Rose a surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca artista să încheie brusc relația cu Alex Leonte de ani de zile și să își găsească atât de repede pe cineva.

Anghel Damian a renunțat și el la relația cu Lia Bugnar pentru a fi cu Theo Rose, însă iată că după foarte puțin timp de relație, actorul pare încă că este în dubii, sau cel puțin asta înțelegem din mărturisirile sale.

Constant, Anghel Damian a refuzat să vorbească amănunțit despre relația cu Theo Rose. Regizorul serialului Clanul spunea doar că aceasta este talentată și că l-a impresionat la casting, însă nimic mai mult.

Așa s-a întâmplat și ultima oară când actorul Codin Maticiuc l-a pus în dificultate. Acesta l-a întrebat pe Anghel Damian în direct dacă o iubește sau nu pe Theo Rose, iar răspunsul a fost de-a dreptul surprinzător.

”Vreau să te întreb: Tu o iubești pe Theo Rose? Eu asta aș vrea să știu. Atenție! Rămâneți pe recepție. Anghel Damian?”, spune Codin Maticiuc.

Ce relație are Anghel Damian cu Theo Rose?

Întrebarea i-a cam pus capac lui Anghel Damian, iar asta a putut vedeta oricine după mimica feței acestuia. Actorul nu a răspuns nici afirmativ, dar nici negativ și a încercat să ducă discuția într-o altă emisferă. Anghel Damian spune că unele lucruri nu pot fi exprimate în cuvinte, pentru că sunt prea profunde și complexe.

”Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”, a fost răspunsul dat de iubitul lui Theo Rose.

Cu toate astea, mărturisirile sale lasă loc de interpretări. Regretă Anghel Damian că s-a despărțit de Lia Bugnar? Are sau nu sentimente pentru Theo Rose? Nu știm, cert este că acesta refuză să vorbească prea mult despre relația sa.

Dacă stăm să ne uităm în urmă, în momentul în care forma un cuplu cu Lia Bugnar, acesta avea un cu totul alt mod de exprimare la adresa iubitei sale.