Final de drum pentru Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu? Ce i-a făcut actrița juratului Chefi la Cuțite la America Express. Totul a devenit public

de:
26 mart. 2023
Final de drum pentru Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu? Ce i-a făcut actrița juratului Chefi la Cuțite la America Express. Totul a devenit public

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt împreună de mai bine de un an de zile. Cei doi se completează reciproc și nu puțini sunt cei care îi admiră.

Iar relația lor a putut fi înțeleasă mai clar de fanii celor doi la America Express. Au existat momente tensionate însă chiar și așa, cei doi au reușit să ajungă departe.

Drept urmare, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați în finala America Express. Deși și-ar fi dorit să plece acasă cu premiul cel mare, iată că la ultima misiune, cei doi nu s-au descurcat prea bine.

Și au fost și momente în care ambii parteneri au ajuns să se cunoască în diferite ipostaze. Cătălin Scărlătescu spre exemplu a fost cam ”enervat” de atitudinea iubitei sale în anumite condiții.

Chiar și Nelu Cortea a remarcat acest lucru și l-a spus după eliminarea celor doi. „Doamne, ce mi-a plăcut! Voi ați avut proba aia, dacă mai țineți minte, trebuia să învățați pe un columbian să zică imnul României. Unul dintre voi trebuia să învățați imnul Columbiei. Și nu ți-a ieșit ție nu știu ce și a venit Scărlă: Mă, Doina… Zi și tu asta aici!”, a povestit Nelu Cortea, finalist la America Express.

Cum l-a enervat Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu la America Express

Ulterior, Doina Teodoru a recunoscut  că a fost învățată cum să îi păcălească pe alții. „Da, da, m-a învățat cum să păcălesc (n.r.: râde)”, a completat Doina. Cătălin Bodea în schimb a remarcat că actrița este o persoană destul de corectă, iar asta nu prea i-a fost de folos la America Express.

„Mor cu corectitudinea ta. Cu corectitudinea ta nu mai plecăm de aici”, și-a amintit și Bordea. Acela a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu și-a spus oful. Acesta susține că iubita sa e mereu corectă și îl obligă și pe el să facă același lucru.

„Măi, da leșinam, tu n-auzi? Așa mi-a făcut peste tot. Bălanca ciordea peste tot… Doina când vedea că voiam și eu să fac ceva, ia! N-ai voie!”, a spus Cătălin Scărlătescu ofuscat.

Să fie această problemă un impediment pentru ca relația celor doi să meargă mai departe? Nu este clar, cert este că sunt lucruri la care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu sunt pe aceeași lungime de undă.