Final de drum pentru Gina Pistol! Vedeta este distrusă. Lovitură cruntă chiar de la Irina Fodor. Nu a prevăzut așa ceva

21 oct. 2021
Final de drum pentru Gina Pistol! Vedeta este distrusă. Lovitură cruntă chiar de la Irina Fodor. Nu a prevăzut așa ceva
Gina Pistol în lacrimi

Gina Pistol se credea de neînlocuit la Antena 1. Aceasta prezenta două dintre emisiunile de top ale postului, Chefi la Cuțite și Asia Express. Și dacă la început era foarte modestă, pe parcurs a început să aibă tot mai multe pretenții de divă, conform surselor VoxBiz.ro din trustul Intact.

Asta i-a cam deranjat pe producători, care aveau oricum în plan să găsească o alternativă la Gina Pistol. Soluția Irina Fodor a venit la timp. Mult mai ieftină și dispusă la mult efort, fără să aibă prea multe fițe, a fost imediat îndrăgită atât de echipă, cât și de conducerea postului.

Gina Pistol a mizat pe un atașament al fanilor Asia Express și o scăderea a audienței în lipsa ei, doar că lucrurile nu au stat deloc așa. Emisiunea cu Irina Fodor pe post de moderatoare a înregistrat cifre foarte bune, iar decizia din acest moment a producătorilor este de a continua cu ea și în Sezonul 5.

De altfel, ea a fost preferată și pentru noua emisiune culinară Chefi fără limite, care se filmează în Grecia cu aceiași trei chefi cunoscuți, Bontea, Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Irina Fodor, preferata tuturor

Și dacă inițial aceștia nu doreau să renunțe la Gina Pistol, acum s-au atașat foarte mult de Irina Fodor cu care colaborează foarte bine. Toate acestea i-au creat iubitei lui Smiley un mare disconfort și a tot încercat să pună presiune pentru a primi asigurări că va fi reprimită în Antena 1 pe aceleași poziții.

Într-un interviu acordat chiar partenerului său de viață, ea l-a întrebat dacă o mai lasă la Asia Express, semn că își dorește să continue cu acest proiect. El a răspuns că se mai gândește. În realitatea, cei care se mai gândesc sunt producătorii Antena 1.

Și Gabriela Cristea a fost înlocuită în trecut definitiv de Bianca Drăgușanu, după concediul de maternitate. Iar Simona Gherghe a renunțat la Acces Direct, locul ei fiind luat de Mirela Vaida cu succes. Așadar precedentul există. Iar Gina Pistol este conștientă că a pierdut mult teren în fața Irinei Fodor care capătă tot mai multă popularitate.