Final de drum pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Mesajul transmis de vedeta Antena Stars

13 mai 2021
Final de drum pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Mesajul transmis de vedeta Antena Stars
Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Chiar dacă nu au fost prea mulți cei care au dat vreo șansă relației lor, iată ca Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează de ani buni un cuplu. Mai mult, cei doi s-au căsătorit și au împreună și două fetițe adorabile. Vedeta Antena Stars își dorea copii încă din perioadă în care era căsătorită cu Marcel Toader, dar la acel moment nu a reușit să-și îndeplinească visul.

Gabriela Cristea l-a cunoscut pe Tavi Clonda la Kanal D. Acesta cânta în band-ul emisiunii pe care ea o prezenta și pas cu pas s-au apropiat, până când au devenit nedespărțiți. Când a intrat în concediu de maternitate, a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu, iar când a vrut să revină turcii nu au mai dorit-o.

Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Astfel Gabriela Cristea a ajuns să semneze cu Antena Stars, unde în prezent avea două emisiuni. Un reality show, împreună cu soțul său, „Fetele lui Tavi” și „Mireasa – Urzeala soacrelor”, care este o extensie a show-ului matrimonial Mireasa de la Antena 1, prezentat de Simona Gherghe.

Din păcate pentru ea, productătorii Antena Stars au decis să pună punct reality show-ului, așa că Gabriela Cristea va rămâne doar cu una din emisiuni, iar soțul său va fi din nou liber de contract.

Mesajul Gabrielei Cristea

„Dragilor, am primit multe întrebări legate de emisiunea Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea. Noi am încheiat filmările pentru Antena Stars, dar filmăm în continuare pentru vlog-ul nostru de pe Youtube victorienii. Chiar azi a urcat Tavi un vlog nou. Vă invit să ne dați subscribe și să activați clopoțelul pentru notificări. În curând un vlog nou cu o altă rețetă”, a fost mesajul Gabrielei Cristea pe Instagram.

La un moment dat cei de la Antena 1 au dorit să o coopteze în echipa Mireasa și să o înlocuiască pe Diana Dumitrescu. S-a discutat mult pe această temă, dar într-un final a fost preferată Simona Gherghe, care a prezentat ani buni Acces Direct și care este considerată o vedetă de bază a postului încă de la începuturile lui.