Fiul lui Gheorghe Dincă este suspectat! Ce le făcea fetelor

23 aug. 2019
Fiul lui Gheorghe Dincă este suspectat! Ce le făcea fetelor

Bomba momentului în cazul de la Caracal. Apar noi informații despre familia criminalului Gheorghe Dincă. Se aduc acuzații foarte grave la adresa unuia dintre băieții acestuia.

Familia lui Gheorghe Dincă este audiată astăzi la DIICOT. Potrivit RTV, unul dintr fiii agresorului din Caracal ar fi plasat fete unor rețele de prostituție, în tinerețe. Informația ar fi fost dezvăluită de cei audiați astăzi, înaintea familiei.

Astăzi, familia lui Gheorghe Dincă s-ar fi comportat agresiv cu jurnaliștii prezenți la intrarea în sediul DIICOT. „Da-te, mă, de aici”, a spus unui din cei doi atunci când a fost întrebat de presă de ce este agresiv.

Soția este suspectată că se afla acasă în perioada în care Gheorghe Dincă ar fi luat-o cu mașina pe Luiza.

„Am aflat şi eu cu puţin timp în urmă că familia acestui inculpat ar urma să fie audiată la ora 12,00. DIICOT dă către mine note de genul: în următoarele două săptămâni vom avea activităţi la Caracal, pe la Bucureşti şi pe nu ştiu unde. S-a evitat cât s-a putut să nu fiu de faţă la audierea acestor persoane. (…) Apărătorul părţilor are dreptul să pună întrebări martorilor, inculpaţilor sau persoanelor care sunt audiate. Acest lucru disperă pe anchetatori. Mă simt urmărit, mă simt supravegheat, mă simt interceptat”, a spus avocatul.