Fiul lui Mircea Badea a fost blestemat! ”Niște javre, niște descreierați.” Dezvăluiri făcute de vedeta Antenei 3

01 nov. 2019
Fiul lui Mircea Badea a fost blestemat! ”Niște javre, niște descreierați.” Dezvăluiri făcute de vedeta Antenei 3

Scandalul momentului, cel legat de spitalul oncologic pentru copii, se extinde. După ce a făcut o serie de observații pe marginea subiectului, Mircea Badea s-a trezit cu un val de comentarii negative pe pagina sa de Facebook, iar lucrurile au degenrat. Vedeta Antenei 3 a povestit ce s-a întâmplat. 

”Am înțeles apoi că s-au dus apoi la Minister ca să ceară bani pentru aparatură. Și am zis pe Facebook: băi, nene, stai așa, cum adică spital privat, dar teren de la stat și să dea statul aparatură? În urma acestei postări, cu întrebări absolut rezonabile, au intrat niște susținători ai doamnelor respective ca să-mi blesteme copilul, spunând niște abominații și atrocități de tipul ”Badea, tu ești împotriva copiilor bolnavi de cancer”. Deci aș vrea să le atrag atenția doamnelor respective că, printre susținătorii dumnealor, se numără niște descreierați, niște otrepe, niște javre. Să fii atât de îngrozitor de prost, dar și atât de îngrozitor de otrăvit sufletește să-i spun unuia că el e împotriva copiilor bolnavi de cancer și să-l blestemi pe fii-su, adică pe fii-miu… dragă doamnelor de la Dăruiește Viața, printre susținătorii dvs. se numără niște javre”.

Realizatorul emisiunii ”În Gura Presei” a subliniat inițial că, mai degrabă, ar da oricând bani copiilor bolnavi decât să facă donații către un viitor proiect pentru acești copii.

”Banii prefer să-i dau la copii, adică nu să-i dau cuiva care va face în viitor ceva” declarase Mircea Badea.

De la ce a pornit totul

Scandalul a pornit de la terenul pe care Asociația Dăruiește Viața construiește un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Gabriela Firea a declarat că acest spital este construit pe un teren dat de Primăria Capitalei.

Terenul care este implicat în discuţie „aparţine Statului Român”, nu Primăriei Municipiului Bucureşti, a declarat una dintre fondatoarele asociației. Primăria a dat acordul de a demola „nişte ruine” aflate pe acel teren.

„Doamna Firea trăieşte într-o poveste. Da, acum, apare la PMB, pentru că s-a făcut ordine în acte”, a declarat Oana Gheorghiu.