Florin Salam, internet la Viena. Starea este gravă. Boala de care suferă, de fapt

24 sept. 2021
Florin Salam, internet la Viena. Starea este gravă. Boala de care suferă, de fapt

Starea de sănătate a lui Florin Salam a devenit un subiect de discuție în ultima vreme, mai ales după ce au apărut informații în spațiul public conform cărora acesta ar fi în stare gravă. Mai mult de atât, vestea a venit chiar după decesul prematur al lui Petrică Cercel.

Jurnaliștii de la redactia.ro au aflat detalii despre starea de sănătate reală a manelistului. Surse apropiate de artist au mărturisit că Florin Salam s-ar fi tratat la o clinică din Viena, după ce ar suferi de o problemă la gât.

Este aceași clinică unde s-a mai tratat și acum câțiva ani, în condițiile în care problemele cu gâtul ale lui Florin Salam sunt mai vechi, artistul încercând să țină boala sub control.

Pentru manelist, problema nu este una atât de gravă, motiv pentru care s-a și plâns de știrile false care au apărut în ultima vreme referitoare la starea sa de sănătate.

”Oameni buni, sunt bine”, a scris Florin Salam pe contul de socializare.

În ce stare se află Florin Salam

Fiul manelistului a intervenit și el după ce a primit sute de mesaje referitoare la starea de sănătate a tatălui său. El mărturisea că tatăl său doar că urmează un tratament, fără a fi vorba despre ceva grav și punând astfel capăt speculațiilor apărute.

”Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună.

Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!”, se arată în postarea publicată de fiul manelistului.