Fosta soție a lui Ion Țiriac a rupt tăcerea! Femeia a spus detalii uluitoare despre miliardar

26 dec. 2019
Fosta soție a lui Ion Țiriac a rupt tăcerea! Femeia a spus detalii uluitoare despre miliardar

Toată lumea îl cunoaște pe omul de afaceri Ion Țiriac, însă foarte puțini o știu pe fosta soție a acestuia, care este cu 30 de ani mai tânără. Sophie Ayad a dat detalii despre trecutul omului de afaceri. 

Fosta soție a lui Ion Țiriac, Sophie Ayad (50 de ani), a dezvăluit detalii despre relația pe care celebrul tenisman român o are cu cei doi copii ai lor, Karim și Ioana.

Sophie a dezvăluit faptul că cei doi copii îl iubesc foarte mult pe Ion Țiriac.

„Aș spune foarte bine. Dar întreabă-l pe el! Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și copii”.

Una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni

Sophie și Ion Țiriac s-au cunoscut în anul 1992, la Munchen, prin intermediul prietenei sale, Barbara Becker. Cei doi au fost căsătorițo au fost căsătoriți timp de 9 ani, în perioada 1992-2001.

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri. Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, a mărturisit Sophie Ayad.

Sophie este născută în Germania, având origini franceze și egiptene.