Fostul iubit al Ginei Pistol rupe tăcerea! Ce făcea aceasta în pat de fiecare dată? Smiley va fi foarte jenat

de:
09 oct. 2021
Fostul iubit al Ginei Pistol rupe tăcerea! Ce făcea aceasta în pat de fiecare dată? Smiley va fi foarte jenat

Până să îl cunoască pe Smiley, Gina Pistol nu prea a avut mare noroc în dragoste. A avut mai multe relații eșuate, cu bărbați celebrii, însă cu unul a rămas destul de apropiată, după cum chiar el povestește.

Gina Pistol a format un cuplu cu Codin Matinciuc, supranumit ”craiul de Dorobanți”. În timp ce iubita lui Smiley a devenit mămică, Codin a devenit și el tată, iar fetița sa l-a făcut să se mai cumințească.

Deși a avut nenumărate relații cu femei celebre precum Anna Lesko sau Gina Pistol, Codin Matinciuc are de spus doar cuvinte de laudă la adresa acestora. Despre Gina Pistol a spus că a fost cea mai pasională în pat dintre toate iubitele lui. Iar lista este una foarte lungă.

Mai mult de atât, dacă vă întrebați ce spune despre Gina Pistol, ei bine, artistul este prieten bun cu Smiley, iar pentru el, cuplul este unul extraordinar.

”Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, păstrez legătura și cu Anna Lesko. Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă”, a mărturisit Codin Maticiuc.

Cum o descrie pe actuala iubită

Dacă despre Gina Pistol și Anna Lesko are de spus doar cuvinte de laudă, ei bine, despre Ana Pandeli, mama fetiței sale spune cu totul altceva. În stilul său caracteristic, artistul a mărturisit că are o iubită ”nebună”, care a ajuns să fie obsedată de sport și de nimic altceva.

Ana Pandeli are un still de viață activ, face traded prin munți, face patru antrenamente pe zi și are grijă să se mențină în formă, lucru care pe Codin Matinciuc îl cam sperie.

”Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic. Femeia e obsedata de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice ca face trei.

În fine, începeți să înțelegeți ca am dreptate când o fac nebună dar nu am terminat. Ea face trasee prin munți, pe ai noștri i-a terminat deja. Am fost și eu o data sau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alergă în jurul meu ca să facă mai multe mișcare. De ce? Pentru ca e nebună”, scria Codin Matinciuc la un momendat.