FOTO/ Alexandra Stan uluiește pe toată lumea! S-a pozat fără sutien, după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu: un milionar celebru cu afaceri în industria videochat-ului

01 apr. 2021
FOTO/ Alexandra Stan uluiește pe toată lumea! S-a pozat fără sutien, după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu: un milionar celebru cu afaceri în industria videochat-ului
Alexandra Stan, în Consiliu la Survivor România, alături de Zanni

După o perioadă în care Alexandra Stan nu a mai fost deloc în lumina reflectoarelor, aceasta a revenit în forță chiar în pandemie. Mai întâi a participat la show-ul Masked Singer România, de pe Pro Tv, unde a lăsat o impresie bună, iar apoi a acceptat provocarea celor de la Kanal D de a face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România.

Alexandra Stan și-a exasperat colegii din cauza performanțelor sale sportive extrem de slabe, dar și pentru că începea să plângă din orice și dorea să fie tot timpul în centrul atenției. De altfel, pe Youtube aceasta a fost parodiată de mulți creatori de conținut și asta a ajutat-o să revină în atenție presei, după o perioadă în care nimeni nu a mai scris despre ea.

Alexandra Stan surprinsă cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Ea a plecat din competiția Survivor România din motive medicale, dar a continuat să fie un nume intens pronunțat de colegii săi. Recent a fost invitata lui Denise Rifai la Kanal D, unde artista a făcut multe dezvăluiri, care au făcut deliciul publicului. Printre altele ea a povestit și despre Dorian Popa, care a fost primul ei iubit și care a înșelat-o cu o fată mai bogată decât ea. Se întâmpla în perioada liceului.

Alexandrei Stan pare că îi place să trăiască periculos. După ce a apărut bătută la televizor, în urmă cu câțiva ani, după ce managerul și iubitul ei de atunci a călcat-o în picioare, acum s-a afișat cu un milionar controversat. Este vorba despre americanul Tristan Tate, cel pentru care Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav.

Fotografia cu care Alexandra Stan a uluit internetul

Paparazzii de la CanCan i-au surprins pe cei doi în ipostaze mai mult decât prietenoase, la o terasă din Capitală. Probabil cei doi sunt la început de drum și încă nu știu în ce direcție va evolua povestea lor.

Tristan Tate are 34 de ani și o afacere prosperă în industria videochat-ului. Probabil încurajată de întâlnirea cu milionarul, Alexandra Stan a postat pe facebook o fotografie fără sutien, în care vrea să arate cât de seducătoare este.

„Ola! #Mami ‘s not available right now please call later”, a scris Alexandra Stan pe facebook.

Foto: Facebook

Fratale lui Tristant Tate, Andrew Cobra Tate, fost luptător MMA, se află și el în România și s-a afișat în ultima perioadă alături de Lidia Buble. Deși cei doi nu și-au asumat relația, gurile rele spun că între ei ar fi mai mult decât o simplă relație de prieteni.